Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

"Ανεξάρτητος" μειονοτικός συνδυασμός στο Δήμο Κομοτηνής...VIDEO NTOKOYMENTO!

Μια εκκωφαντική βόμβα έπεσε χθες στην Κομοτηνή, αλλά οι «επώνυμοι» της πόλης κάνουν ότι δεν άκουσαν. Το καμάρι του τοπικού ΠαΣοΚ, η φαντασίωση του πρωθυπουργού σας, η φέρελπις αντινομάρχης μας, Μουσταφάογλου, προσχώρησε στον πιο ξεσαλωμένο σωβινισμό, στον πιο ατόφιο τουρκισμό. Κοτζάμ μέλος του ΙΣΤΑΜΕ, κοτζάμ υποψήφια ευρωβουλευτίνα της σοσιαλδημοκρατίας, πήγε και προσχώρησε στους πιο γκρίζους «προξενικούς»! Και λέει κι από πάνω ότι αυτό είναι το πρώτο της μόλις βήμα! Δηλαδή;


Τη δημιουργία ανεξάρτητου μειονοτικού συνδυασμού με τίτλο «Πρώτο Βήμα για την Ισότητα», ο οποίος και θα διεκδικήσει το Δήμο Κομοτηνής στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου ανακοίνωσε σε ανοιχτή συγκέντρωση η νομαρχιακή σύμβουλος, Σημπέλ Μουσταφάογλου, η οποία και θα είναι επικεφαλής του συνδυασμού.

Το παρόν στην ανοιχτή συγκέντρωση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Κομοτηνής έδωσαν σύσσωμοι οι θρησκευτικοί και πολιτικοί παράγοντες της μειονότητας καθώς επίσης πρόεδροι και εκπρόσωποι συλλόγων, φορέων και οργανισμών της μειονότητας. 

Μεταξύ αυτών ο «ψευτομουφτής» Κομοτηνής, Ιμπραήμ Σερήφ, ο «ψευτομουφτής» Ξάνθης και πρόεδρος της Συμβουλευτικής Επιτροπής Μειονότητας, Αχμέτ Μετέ, ο πρόεδρος της «Ένωσης Τούρκων Δασκάλων», Σαμήτ Οραμάν, ο πρόεδρος του Κόμματος Φιλίας, Ισότητας και Ειρήνης, Μουσταφά Αλή Τσαούς, ο νομαρχιακός σύμβουλος και υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, Κοτζά Μουμίν Ριτβάν, ο Δήμαρχος Φιλύρας, Χασάν Κιαζήφ, και ο πρώην Δήμαρχος Σώστη, Μουσταφά Μουσταφά. 




ΒΙΝΤΕΟ-ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ, που δείχνει τον ίδιο προσωπικά τον Γιώργο Παπανδρέου, να παρουσιάζει με καμάρι στις 17-5-2009, τη Σιμπέλ Μουσταφάογλου, ως Υποφήφια Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ, η οποία, ένα χρόνο μετά και ενώ διατελεί και Αντινομάρχης Ροδόπης, στις 22-9-2010, κατεβαίνει σαν υποψήφια Τουρκάλα Δήμαρχος Κομοτηνής, για την "Τουρκική" Μειονότητα, με την υποστήριξη των μηχανισμών της Άγκυρας και των ανθρώπων του Προξενείου

Δεν υπάρχουν σχόλια: