Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2010

Διαρροές ΠΑΣΟΚ προς Δράκο…

Διαρροές στελεχών αλλά και πρωτοκλασάτων ονομάτων του ΠΑΣΟΚ τον τελευταίο καιρό έχουν έρθει στο φώς της δημοσιότητας με τελευταία την στάση αλλά και την επιστολή του Βουλευτή Αρκαδίας κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου. Νωρίτερα είχε προηγηθεί η αρνητική στάση του Βουλευτή Κορινθίας Πάνου Μπεγλίτη για τον εκλεκτό της Ιπποκράτους Πέτρο Τατούλη αλλά και βέβαια του κ. Χρόνη Πολυχρονίου από το σκληρό ΠΑΣΟΚ της Λακωνίας με επιστολή φωτιά κατά Τατούλη.

Από κει και πέρα ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ μπερδεμένος όχι με το καθεαυτού ΠΑΣΟΚ αλλά με την πολιτική που ασκεί με την οικονομία και το μνημόνιο αλλά και με τις επιλογές που κάνει σε υποψηφιότητες όπως αυτή του Πέτρου Τατούλη.

Δεδομένου αυτού, σε συνάντηση Νομαρχών «πράσινα» στελέχη Νομαρχιών δήλωσαν την δυσαρέσκεια απέναντι στις επιλογές της Ιπποκράτους με το ρήγμα πλέον να μεγαλώνει.

Έτσι μπορούμε να πούμε ότι επιβεβαιώνεται η δυσαρέσκεια του κόσμου που ενεργά χρόνια τώρα ακολουθεί πιστά το πράσινο κίνημα στις επιλογές και δημιουργεί μια παγιωμένη αρνητική κατάσταση στον εκλεκτό του ΠΑΣΟΚ στη Πελοποννήσου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: