Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΟΛΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ. ΟΛΑ ΟΜΩΣ! ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.



Όλοι αυτοί που γράφουν και λένε γιατί δεν σπάει την σιωπή του ο Κώστας Καραμανλής και πότε επιτέλους θα μιλήσει, είναι σίγουροι ότι θέλουν να ακούσουν την αλήθεια. Όχι μόνο αυτοί, αλλά και οι... εντολοδόχοι τους που ελέγχουν τη συντριπτική πλειοψηφία των ΜΜΕ και παίρνουν... ΓΡΑΜΜΗ από συγκεκριμένη πρεσβεία πανίσχυρης δύναμης;
 
ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ο πρώην Πρωθυπουργός. Να τα πει όλα όμως, χωρίς να υπολογίσει το κόστος. Το χρωστάει πρώτα απ' όλα στον θείο του Κωσταντίνο Καραμανλή που αναμόρφωσε την Ελλάδα. Το χρωστάει στον εαυτό του, αλλά και σε όσους Νεοδημοκράτες τον πίστεψαν και αγωνίστηκαν γι' αυτόν.

Να μιλήσει και να πει όσα γνωρίζει για μια σειρά από σοβαρά θέματα. Γιατί είναι σίγουρο πως ξέρει πάρα πολλά.

1) Για τις τηλεφωνικές υποκλοπές και ποιας χώρας πράκτορες και πρεσβεία παρακολουθούσε ακόμα και το δικό του τηλέφωνο.
2)Για τα... Δεκεμβριανά και το κάψιμο επί μέρες της Αθήνας, από πολλούς ύποπτους που μόνο αγανακτισμένοι αναρχικοί δεν ήταν.

3) Να εξηγήσει στον κόσμο πως υπήρξε η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΠΤΩ ΣΗ και μια μέρα μετά την ψήφιση από την Βουλή της συμφωνίας για το ρώσικο φυσικό αέριο και την σαφή στροφή της Ελλάδας σε ενεργειακές συμφωνίες με την Ρωσία, άρχισε ο ALPHA του Κοντομηνά σε συνεργασία με άλλα ΜΜΕ τον ανελέητο "πόλεμο" στην Κυβέρνηση για το Βατοπέδι.  

4) Πως βρέθηκαν έτοιμα τόσα στοιχεία και αραδιάζονταν ξαφνικά κάθε βράδυ στα δελτία ειδήσεων και τις εφημερίδες και από ποιόν διακινούνταν.

5) Να εξηγήσει πως οι απειλές για βομβιστικά χτυπήματα που όμοια τους δεν είχαν υπάρξει στην Ελλάδα υπήρχαν καθημερινά και ξαφνικά εξαφανίστηκαν.


ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΣΤΙς ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΈΡΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΧΘΗΚΕ .
mavrosteiresias

Δεν υπάρχουν σχόλια: