Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΝΕΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΣ...... ΦΙΛΗΣ!!!!

Από το πρωί έχουμε παρει 7-8 ΜΑΙL στα οποία άνθρωποι διαμαρτύρονται για τις συνεχείς ενοχλήσεις από μέρους εισπρακτικών εταιρειών. 

Το καινούργιο κόλπο είναι  η κάθε 20 λεπτά ενόχληση και από διαφορετικούς υπαλλήλους .

Η πολιτική της τράπεζας που για λογαριασμό της ενεργούν είναι να σπάει τα νεύρα των πελατών της; Οι ενοχλήσεις ξεκινούν από το πρωί και συνεχίζουν αδιάκοπα μέχρι αργά το απόγευμα.

Το δε εξοργιστικό είναι ότι τα τηλέφωνα χτυπάνε κάθε 20 λεπτά και ώρες μεσημεριανές χωρίς να σκέφτεται κανείς ότι υπάρχουν μικρά παιδιά ,ηλικιωμένοι και άρρωστοι άνθρωποι. Είναι απαράδεκτο
κύριοι τραπεζίτες να χτυπάνε τα τηλέφωνα στις 3 η 4 το μεσημέρι.

Κανένας από τους ανθρώπους αυτούς δεν αρνήθηκε οτι χρωστάει''.Αλλά ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ από το να χρωστάω μέχρι να με στείλλουν στο τρελλάδικο έχει διαφορά'' όπως μας λέει μια φίλη.

''Δηλαδή αν με παίρνουν κάθε μισή ώρα θα βρώ τα λεφτά να τους τα δώσω; ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΑ! Μια ολόκληρη τράπεζα δεν μπορεί να  κουμαντάρει μια εισπρακτική εταιρεία; ''μας λέει ο κύριος Χρήστος.
''παρτε οσο θελετε δεν σηκωνω τηλεφωνο''  λέει η κυρία Τ......

Τελικά σε αυτή την χώρα ο καθένας λέει μια μπαρούφα έτσι για να την πει. Δεν μας έλεγαν πριν λίγο καιρό για τα μέτρα που θα πάρουν για να ''ηρεμήσουν'' τις εισπρακτικές εταιρείες;

Το θέμα το παρακολουθούμε και θα επιστρέψουμε.

Οι ενοχλήσεις γίνονται από τον αριθμό που τα τρια τελευταία ψηφία του είναι   006 .

Δεν υπάρχουν σχόλια: