Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2010

Αρκεί το παριζάκι μου να είναι... Σπάρταθλον, τι ξευτίλα!!!








Από την περασμένη Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου εντοπίσαμε κολλημένες αφίσες στις κολόνες μπροστά από το άγαλμα του Λεωνίδα, εκεί που αύριο το πρωί Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, θα τερματίζουν οι Σπαρταθλητές.

Οι αφίσες διαφημίζουν ένα event με ένα παριζάκι από ένα souper market.

Σύμφωνα με τον κανονισμό του Δήμου Σπαρτιατών, η αφισοκόλληση στα όρια του Δήμου, είναι παράνομη και ως εκ τούτου ποινικό αδίκημα. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα εξετάσουμε την παρανομία του επιχειρηματία και τις κυρώσεις που πρέπει να του αποδοθούν, αλλά την "ξευτίλα" του Δήμου Σπαρτιατών.

Από την Τρίτη έως και σήμερα έχουν περάσει 4 μέρες. Σε άλλες περιπτώσεις εντός εικοσιτετραώρου, τα συνεργία του Δήμου Σπαρτιατών, αφαιρούν τις παράνομες αφίσες από τις κολόνες. Σε αυτή την περίπτωση με τα παριζάκια, όχι μόνο δεν τις έχουν αφαιρέσει, αλλά θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες ότι σε διπλανές κολόνες από τα παριζάκια, να τοποθετούνται σήμερα Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου γιορταστικές σημαίες του Σπάρταθλον.

Πιο αποκρουστικό θέαμα δεν θα μπορούσε να μας προσφέρει ο Δήμος Σπαρτιατών! Και σε αυτή την περίπτωση για να λέμε και του στραβού το δίκιο, δεν ευθύνεται ο Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Σπαρτιατών που διοργανώνει το Σπάρταθλον στην πόλη μας, αλλά ο ίδιος ο Δήμος Σπαρτιατών, όπου έλαβε τις αποφάσεις για τον κανονισμό και τον τηρεί όπου γουστάρει αυτός.

Ελπίζουμε να διαβάσει κάποιος υπεύθυνος το άρθρο αυτό και να αφαιρέσεις τις εν λόγω αφίσες, εκτός και αν τα παριζάκια είναι σπόνσορας του Σπάρταθλον!!!
apela

Δεν υπάρχουν σχόλια: