Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

Δύο παιδιά στην εντατική από τροχαίο στα Άνω Λιοσια.


Δύο παιδιά στην εντατική από τροχαίο στα Άνω Λιοσια


Δύο ανήλικα παιδιά βρίσκονται στην εντατική μετά από τροχαίο ατύχημα που έγινε στα Άνω Λιόσια. Αθίγγανος οδηγός σε αγροτικό φορτηγάκι, που καταδιώκονταν από αστυνομικούς για ληστεία στο κέντρο διαλογής των ΕΛΤΑ, προσπέρασε αντικανονικά και έπεσε πάνω σε μηχανάκι που οδηγούσαν δύο ανήλικοι, οι οποίοι και χαροπαλεύουν.

Πρόκειται για δύο αγόρια που υποβάλλονται σε επέμβαση και σύμφωνα με πληροφορίες έχουν χάσει τα άκρα τους, ενώ το ένα βρίσκεται σε κώμα

Το νέο μαθεύτηκε σε δευτερόλεπτα και αμέσως προκλήθηκε αυθόρμητη αντίδραση κατοίκων, που έκλεισαν τους κεντρικούς δρόμους, ενώ αναποδογύρισαν και άναψαν κάδους διαμαρτυρόμενοι για το περιστατικό αλλά και την αύξηση της εγκληματικότητας στην περιοχή. Μάλιστα, όποτε περνούν αγροτικά οχήματα από άλλους αθίγγανους, επιτίθενται και ήδη έχουν προκληθεί εντάσεις και επεισόδια.

Στην περιοχή Ζωφριά μαζεύτηκαν  περίπου εκατό εξαγριωμένοι κάτοικοι, ενώ  έχουν σπεύσει περιπολικά και μοτοσικλετιστές αστυνομικοί, που παρακολουθούν διακριτικά από απόσταση. Παράλληλα, έφτασε και μια διμοιρία των ΜΑΤ για τον φόβο μεγαλύτερης έκτασης επεισοδίων, αν κινηθούν προς το σημείο και οι αθίγγανοι από τους γειτονικούς καταυλισμούς.

Αυτήν την στιγμή η ένταση έχει μεταφερθεί στην περιοχή Συντριβάνι, στα όρια με το Ζεφύρι, όπου προκλήθηκαν και επεισόδια με τους άνδρες των ΜΑΤ. Όλη η περιοχή θυμίζει βομβαρδισμένο τοπίο με βιτρίνες σπασμένες, κάδους απορριμάτων να καίνε αλλά και αυτοκίνητα τα οποία έχουν καταστραφεί. Πολλοί κεντρικοί δρόμοι παραμένουν κλειστοί, ακόμα και η έξοδος από την Αττική Οδό, ενώ στην περιοχή καταφθάνουν όλο και περισσότερες αστυνομικές δυνάμεις υπό τον φόβο γενικής σύρραξης...

ierosagon

Δεν υπάρχουν σχόλια: