Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Βίαιες συγκρούσεις στα Άνω Λιόσια: Αποκλειστικές φωτογραφίες και βίντεο.



Εκρηκτικές διαστάσεις έλαβαν το βράδυ της Δευτέρας οι ταραχές στην περιοχή Ζωφριά, καθώς λίγο μετά τις 23:45, περίπου 500 άτομα ήρθαν σε σύγκρουση με τις αστυνομικές δυνάμεις. Οι αστυνομικοί απάντησαν με χρήση χημικών και ακολούθησε ανθρωποκυνηγητό στα στενά της περιοχής.









Η ένταση ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα. Όλα άρχισαν, όταν ένα αυτοκίνητο, που οδηγούσε ένας αθίγγανος, συγκρούστηκε με μηχανάκι, στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν σοβαρά δύο ανήλικοι, οι οποίοι και νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αθίγγανος καταδιωκόταν από περιπολικά της Αστυνομίας, έπειτα από ληστεία που είχε πραγματοποιηθεί νωρίτερα σε Ταχυδρομείο της περιοχής. Ο δράστης, στην προσπάθειά του να διαφύγει, προσπέρασε αντικανονικά, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τους δύο άτυχους νεαρούς.

Το περιστατικό ήταν αρκετό, ώστε να ανάψουν τα αίματα και αμέσως οι κάτοικοι ξεσηκώθηκαν. Ως κίνηση αντεκδίκησης, έβαλαν φωτιά σε ένα αγροτικό όχημα, απέκλεισαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας την οδό Ξενοκράτους, ενώ στη συνέχεια έστησαν κάδους απορριμμάτων καταμεσής της οδού Μ. Αλεξάνδρου.









Από την οργή του πλήθους δεν γλίτωσε ούτε το αυτοκίνητο ενός περαστικού αθίγγανου. Μια ομάδα ατόμων κατευθύνθηκε απειλητικά προς το μέρος του και με σιδερένιες δοκούς, ξύλα και πέτρες προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο αυτοκίνητό του.

Λίγα λεπτά μετά τη 01:00 τα ξημερώματα αποχώρησαν οι συγκεντρωμένοι, οι διμοιρίες των ΜΑΤ, καθώς και οι αστυνομικοί της ομάδας «ΔΙ.ΑΣ.».





www.zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: