Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ Η ΜΕ ΤΟ ΔΝΤ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΙ ΘΕΣΗ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΕΡΓΑΤΕΣ.


Την απόφαση να κάνουν ΣΗΜΕΡΑ πορεία με τα οχήματά τους μέχρι τη Βουλή πήραν οι ιδιοκτήτες φορτηγών και βυτιοφόρων. Θα ακολουθήσει ολονύχτια διαμαρτυρία στο Σύνταγμα, εν όψει της ψήφισης του νομοσχεδίου την Τετάρτη.

Έτσι λοιπόν, στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση του κλάδου και αμέσως μετά θα κάνουν πορεία προς τη Βουλή.

Τέσσερις Εισαγγελείς Πρωτοδικών έχουν επιφορτιστεί με την εποπτεία των διαδικασιών ενόψει της αυριανής πορείας των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτίων προς την Βουλή, όπου θα ξεκινήσει η επι της αρχής συζήτηση του νομοσχεδίου της κυβέρνησης για την απελευθέρωση των μεταφορών.

Οι Εισαγγελικοί λειτουργοί, σε συνεργασία με την Αστυνομία, θα ελέγχουν για την τήρηση του νόμου καθ' όλη την διάρκεια της κινητοποίησης των ιδιοκτητών φορτηγών και έχουν εντολή, σε περιπτώσεις που διαπιστώνεται η διάπραξη αυτεπαγγέλτως διωκώμενων αδικημάτων, να εφαρμόζουν αμέσως την αυτόφωρη διαδικασία.

Από νωρίς σήμερα το κέντρο της Αθήνας είναι υπο πολιορκία αφού οι αρχές έχουν αναγκαστεί να φρουρούν όλες τις εισόδους απαγορεύοντας την είσοδο σε κάθε είδους φορτηγό. Πλέον στην Αθήνα μπαίνουν μόνο ΙΧ!

Σε ό,τι αφορά τα μπλόκα, οι αυτοκινητιστές έχουν παρατάξει τα οχήματά τους, χωρίς να κλείνουν το δρόμο, στα εξής σημεία του Λεκανοπεδίου:

-στα διόδια της Ελευσίνας και στα δύο ρεύματα

-στη γέφυρα του Praktiker στη Μαγούλα

-στο 12χλμ στη στροφή Σκαραγκά προς Αθήνα

-στη Λεωφόρο Σχιστού από Λαμπράκη προς ΝΕΟΑΚ στο ρεύμα προς Αθήνα

-στη Μεταμόρφωση στο ρεύμα στο Λαμία

-στα διόδια Καλαμακίου στο ρεύμα προς Αθήνα

-στον παράδρομο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας

-Βουλιαγμένης και Αλίμου στο ρεύμα προς Αθήνα

-στη Λεωφόρο Χασιάς στο ύψους του πάρκου Τρίτση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: