Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΔΡΑ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ!

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κορινθίας Α. Σπηλιώτης.
 «Πιστεύω ότι στις εκλογές που αφορούν την αυτοδιοίκηση, οι «πολιτικάντηδες» υποψήφιοι, δεν έχουν θέση! Θέση έχουν πρόσωπα που προέρχονται μέσα από την κοινωνία της Πελοποννήσου, που είναι γνώστες των πραγμάτων και γνώστες των θεμάτων της αυτοδιοίκησης. Η επιλογή της Ν.Δ. έχει αυτοδιοικητικά χαρακτηριστικά. Οι «πολιτικάντηδες» παλαιού τύπου δεν έχουν θέση στο χώρο της αυτοδιοίκησης».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
Είναι κρίμα για το ΠΑ.ΣΟ.Κ, να κρύβεται πίσω από τους γυρολόγους της πολιτικής με τον κ. Τατούλη και να σηματοδοτεί την ανανέωση με τον κ. Μπουτάρη (75 χρονών) στη Θεσσαλονίκη και στο Δήμο της Αθήνας με...
 τον άγνωστο κ. Καμίνη.
Τα στελέχη, τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ έχουν μνήμη, γνώση και άποψη.
Καλή επιτυχία στους συντρόφους μας που δίνουν τη μάχη τους σε όλη την Ελλάδα για τις αρχές, τις αξίες και τη προοπτική του ΠΑ.ΣΟ.Κ και της χώρας.  
ΤΟ ΚΛΥΣΜΑ ΛΕΕΙ:
Απο την ακρα Αριστερα στη ΝΔ και τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.Αναληψη ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ κατοπιν αντικατασταση και στην συνεχεια, υψηλη κριτικη,διανοηση,ανενταχτος λογος,προστατης της εργατικης νοημοσυνης,περίοδος πολιτικής ανεργίας και υποστηριζόμενος από ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ χαχαχα για την περιφέρεια Πελοποννήσου ! ΕΙΔΑ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ. ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΤΟΥΛΗΣ Ο αριστερος των ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ! 

ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ

Στο ίδιο ψηφοδέλτιο, 35 χρόνια πριν

Ο τίτλος του μυθιστορήματος του Αλέξανδρου Δουμά είναι «Μετά είκοσι έτη». Εν προκειμένω, όμως, έχουν περάσει τριάντα πέντε. Στο ψηφοδέλτιο το οποίο μού έστειλε φίλος του «Μικροπολιτικού» που έχει καλό πολιτικό αρχείο, φιγουράρουν δύο πρόσωπα εξ Αρκαδίας ορμώμενα που απασχόλησαν την περασμένη εβδομάδα την πολιτική επικαιρότητα. Ο ένας είναι ο Πέτρος Τατούλης, ανεξάρτητος υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου. Ο έτερος είναι ο Θόδωρος Τσουκάτος που τον κάλεσαν στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τη Siemens, αλλά δεν τον κράτησαν εκεί ούτε μία ώρα.

ΤΟ 1975, Τατούλης και Τσουκάτος μετείχαν στην Αντιφασιστική Αντιιμπεριαλιστική Σπουδαστική Παράταξη Ελλάδας (ΑΑΣΠΕ, για συντομία) ως υποψήφιοι προερχόμενοι από τον Σύλλογο Αρκάδων Φοιτητών. Λεπτομέρεια: πρόεδρος της ΕΦΕΕ το 1978-80 ήταν ο Χρήστος Παπουτσής, σήμερα υπουργός Προστασίας του Πολίτη. 

ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΑΛΛΗΘΩΡΙΖΟΝΤΕΣ  ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: