Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Παίζει δυνατά του Γκούτι για δυο χρόνια!

Παίζει δυνατά του Γκούτι για δυο χρόνια
Κατά το "όπου κάπνος, υπάρχει και φωτιά", ο καθένας θα μπορούσε να κάνει τον συνειρμό ότι για να προωθείται τόσο πολύ τις τελευταίες ημέρες το θέμα του Γκούτι, τότε πιθανότατα κάτι υπάρχει στον ορίζοντα και είναι πολύ πέρα από ένα σενάριο ή φιλολογικό ενδιαφέρον.

Ενώ την Κυριακή υπήρχε το
δημοσίευμα της τούρκικης έκδοσης της ιστοσελίδας "goal.com" για τον πρώην άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, τώρα το θέμα προχωράει και γίνεται λόγος για δυνατό μπάσιμο, προκειμένου να δέσει άγκυρα στο λιμάνι ο 33χρονος Ισπανός αμυντικός μέσος.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, δυο διαφορετικοί μάνατζερ έχουν προτείνει τον Χοσέ Μαρία Γκουτιέρεζ στον Ολυμπιακό και ο Βαγγέλης Μαρινάκης "ψήνεται" να την κάνει την κίνηση. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο παίκτης θέλει κάπου 5 εκ. ευρώ για δυο χρόνια συνεργασίας, ένα ποσό που το δίνουν οι Πειραιώτες για να έρθει ένας παίκτης της δικής του κλάσης και ποιότητας. Ο Γκούτι έχει πρόταση και από την Μπεσίκτας με καλύτερα λεφτά, αλλά δεν τον συγκινεί ιδιαίτερα το να "μετακομίσει" στην Τουρκία, ενώ διόλου απίθανο να έχει... βάλει το χεράκι του και ο παλαιός συμπαίκτης του στην "βασίλισσα", Ραούλ Μπράβο.

Σε περίπτωση που ο Ισπανός αξιώσει παραπάνω χρήματα, δεν υπάρχει περίπτωση να ακολουθήσει ο Ολυμπιακός και θα στραφεί σε άλλες λύσεις, αφού είναι και η ηλικία του παίκτη προχωρημένη, έχοντας 2-3 χρόνια μπροστά του για μπάλα αξιώσεων.

Όμως, με τα χρήματα που προαναφέρθηκαν, μπορεί να γίνει δουλειά και να υπάρξει deal. Ο 43χρονος μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θέλει να κάνει ορισμένες δυνατές κινήσεις, προκειμένου να ζεσταθεί ο κόσμος και παράλληλα να δώσει το δικό του στίγμα ενόψει της επόμενης μέρας. Άλλωστε, ένας άνθρωπος που δίνει τόσα χρήματα για να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ομάδας, δεν μπορεί να είσαι σφιχτός και να μην θέλει να θωρακίσει την επένδυσή του με κινήσεις δυνατές.


Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Γκούτι είχε 26 συμμετοχές με τη Ρεάλ, ξεκινώντας δέκα φορές σαν βασικός, ενώ πέτυχε και δυο τέρματα. Επιπλέον, έπαιξε σε τρία ματς του Champions League, σκόραρε μια φορά, ενώ αγωνίστηκε και σε ένα ματς του Copa del Ray. Τέλος, είναι 13 φορές διεθνής με τους "φούριας ρόχας" και έχει πετύχει τρία τέρματα.
RED PLANET

Δεν υπάρχουν σχόλια: