Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Κοντά στην επιστροφή ο Νέρι Καστίγιο

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στο να "κλείσει" δανεικό τον Νέρι Καστίγιο για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή, ύψους 5.000.000 ευρώ, το καλοκαίρι του 2011. Ο Γιώργος Λούβαρης έχει αναλάβει την υπόθεση συμφωνίας με την Σαχτάρ για Μεξικανό.
Κοντά στην επιστροφή ο Νέρι Καστίγιο
Έφτασε η ώρα επιστροφής του Νέρι Καστίγιο στον Ολυμπιακό. Η διοίκηση των ερυθρολεύκων, με εκπρόσωπο της τον Γιώργο Λούβαρη, έχει αναλάβει την υπόθεση επαναπατρισμού του 26χρονου μεσοεπιθετικού, με τις δυο πλευρές να βρίσκονται όσο ποτέ άλλοτε κοντά στο να τα βρουν.

Οι Περαιώτες είναι έτοιμοι να "κλείσουν" δανεικό τον ποδοσφαιριστή για ένα χρόνο, με οψιόν αγοράς του παίκτη από την Σαχτάρ το καλοκαίρι του 2011, με το ποσό των 5.000.000 ευρώ. Ο προπονητής της ουκρανικής ομάδας, Μιρτσέα Λουτσέσκου, έχει ξεκαθαρίσει στον αριστεροπόδαρο άσο πως θα τον αφήσει οριστικά να φύγει και αυτό που περιμένει η Σαχτάρ, είναι να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον του ο Ολυμπιακός ώστε να υπάρξει οριστική συμφωνία.

Μέσα στις επόμενες μέρες, ο Νέρι Καστίγιο θα περάσει από τα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ώστε να συζητήσουν οι δυο πλευρές τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή.

Ο Μεξικανός έχει κάνει συμφωνία με την Σαχτάρ ώστε να αμείβεται με 1.500.000 ευρώ ετησίως, αλλά τα χρήματα αυτά δεν πρόκειται να του τα προσφέρουν οι ερυθρόλευκοι. Δεν πρόκειται να υπάρξει όμως εμπλοκή σε αυτό το θέμα, καθώς ο 26χρονος εξτρέμ έχει την διάθεση να δεχτεί μείωση, αρκεί να επιστρέψει στον Πειραιά όπου αποτελεί τον διακαή του πόθο.
RED PLANET

Δεν υπάρχουν σχόλια: