Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΚΚΑΛΗ - ΜΑΡΙΝΑΚΗ. Κοινή συνέντευξη Τύπου στο "Γ. Καραϊσκάκης"!

Ευχαριστημένοι και οι δύο έφυγαν από το ραντεβού τους στα γραφεία του Ολυμπιακού πριν από λίγο ο Ευάγγελος Μαρινάκης κι ο Σωκράτης Κόκκαλης. Και συμφώνησαν να τα ξαναπούν κι αύριο το μεσημέρι, προκειμένου να πέσουν και οι υπογραφές για τη μεταβίβαση της ΠΑΕ.
Κοινή συνέντευξη Τύπου στο "Γ. Καραϊσκάκης"
Οι Σωκράτης Κόκκαλης και Ευάγγελος Μαρινάκης, θα δώσουν κοινή συνέντευξη Τύπου στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", την Δευτέρα 5 Ιουλίου, έχοντας ως κύριο θέμα συζήτησης την νέα εποχή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Οι δυο άνδρες συναντήθηκαν την Τρίτη (29/6) στα γραφεία του ποδοσφαιρικού τμήματος στην Καστέλα του Πειραιά και την Τετάρτη (30/6) θα πέσουν οι υπογραφές ώστε να επισημοποιηθεί η μετάβαση των μετοχών του ιστορικού προέδρου, Σωκράτη Κόκκαλη, στον νέο διοικητικό ηγέτη των ερυθρολεύκων, Ευάγγελο Μαρινάκη.

H στιγμή, αναμένεται να είναι ιδιαίτερα συναισθηματικά φορτισμένη, καθώς ο Σωκράτης Κόκκαλης θα πει επίσημα "αντίο" στα διοικητικά του συλλόγου, ύστερα από 17 δοξασμένα χρόνια χρόνια στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, έχοντας κατακτήσει 12 Πρωταθλήματα και 5 Κύπελλα Ελλάδος. Ας μην ξεχνάμε και την πετυχημένη 10ετή παρουσία του (1992-2002) στο τιμόνι του τμήματος μπάσκετ, με κορυφαία του στιγμή την κατάκτηση του Πρωταθλήματος Ευρώπης στην Ρώμη το 1997.

Παράλληλα, ο νέος διοικητικός ηγέτης του ποδοσφαιρικού τμήματος, Ευάγγελος Μαρινάκης, θα μιλήσει για τους στόχους, το όραμα και τις φιλοδοξίες που έχει για τον Ολυμπιακό των ονείρων του.
RED PLANET
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: