Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ-ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ-ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ-ΜΑΤ.ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ!!


Από ένταση και σοβαρότατα επεισόδια σημαδεύτηκε η σημερινή (21/6) πορεία των οπαδών του Ηρακλή, που συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους για τη μη χορήγηση άδειας συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.
Μάχες
σώμα με σώμα με τα ΜΑΤ σε όλη τη διαδρομή της πορείας, στην πλατεία Αριστοτέλους οι συγκρούσεις έγιναν εντονότερες, αρκετά παρκαρισμένα αυτοκίνητα καταστράφηκαν, ενώ έγινε επίθεση με μολότοφ σε κατάστημα των ΕΛΤΑ. Η πορεία, περίπου, 5.000 Ηρακλειδέων ξεκίνησε και πάλι από το Ιβανώφειο προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Στο ύψος της Εθνικής Αμύνης, κάποιοι από αυτούς πέταξαν μολότοφ σε κατάστημα των ΕΛΤΑ και κάπου εκεί
ξεκίνησαν όλα.
Οι μάχες με τα ΜΑΤ άρχισαν στη συμβολή Τσιμισκή και Αγίας Σοφίας, με τον κόσμο να πετάει στους αστυνομικούς ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς! Αυτοί απάντησαν με εκτεταμένη χρήση χημικών και οι μάχες σώμα με σώμα συνεχίστηκαν σε όλη τη διαδρομή της πορείας.

Στην πλατεία Αριστοτέλους οι συγκρούσεις κορυφώθηκαν, με τους οπαδούς του «Γηραιού» να ξηλώνουν πλακάκια και να τα χρησιμοποιούν ως πολεμοφόδια εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων! Αρκετά παρκαρισμένα αυτοκίνητα καταστράφηκαν, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που έτρεξαν στο εσωτερικό των γύρω καταστημάτων, αναζητώντας προστασία, καθώς η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική από τη χρήση των δακρυγόνων.
Κακή εντύπωση, εξάλλου, προκάλεσε το γεγονός ότι κάποιοι, στην έναρξη της πορείας, κρατούσαν σημαίες των Σκοπίων

Δεν υπάρχουν σχόλια: