Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΕΚΡΗΞΗ ΒΟΜΒΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ;. ΝΕΟΤΕΡΑ ΣΕ ΛΙΓΟ. ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.


O ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ. ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Η έκρηξη σημειώθηκε στο γραφείο του υπασπιστή του κ. Χρυσοχοΐδη, στο έβδομο όροφο του υπουργείου στην Κατεχάκη

Η ΕΚΡΗΞΗ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟ ΔΕΜΑ.


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΥΓΚΛΑ ΝΕΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ


H ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΥΛΑΣΟΜΕΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

ΜΕΤΑ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΠΟΛΙΤΗ.ΕΧΕΙ ΙΣΟΠΕΔΩΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο 7ΟΣ ΟΡΟΦΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ


Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ένα παγιδευμένο δέμα εξερράγη μέσα στον προθάλαμο των γραφείων δίπλα στο υπασπιστήριο του υπουργού Πολιτικής Προστασίας και σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει έχουν ισοπεδωθεί κυριολεκτικά όλα τα γύρω γραφεία.

Απίστευτο πώς στον υποτιθέμενα καλύτερα φυλασόμενο χώρο της χώρας ένα δέμα με εκρηκτικά πέρασε 7 ορόφους χωρίς να το ελέγξει κανείς.

Πρωτοφανής επίδειξη δύναμης από τρομοκράτες με έναν νεκρό

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΚΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ


Ηθελαν νεκρούς οι τρομοκράτες.
Εχει ισοπεδωθεί το γραφείο.Υπήρχε αρκετός κόσμος στον όροφο.Ηταν δυνατός ο θόρυβος.Είναι η αντιτρομοκρατική τώρα εκεί.Ψάχνουν την οργάνωση και πώς έφθασε το πακέτο -βόμβα στον 7ο όροφο.
Οσοι μπαίνουν αφήνουν ταυτότητα και ελέγχονται από ειδικό μηχάνημα.Το ερώτημα είναι γιατί δεν έγινε έλεγχος στο δέμα.

Πέτυχαν τον στόχο τους.Δεν ξέρουμε αν ήθελαν νεκρό τον Χρυσοχοίδη.
Αλλά το χτύπημα έγινε χωρίς προειδοποίηση και την ώρα των κεντρικών δελτίων.


Με την εταιρία ταχυμεταφορών ACS, σύμφωνα με πληροφορίες, εστάλη το δέμα-βόμβα με παραλήπτη τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Το δέμα έφτασε στο γραφείο του αστυνόμου Γιώργου Βασιλάκη όπου και εκεί σημειώθηκε η έκρηξη. Το θέμα είναι γιατί δέμα-φάκελος που προοριζόταν για τον υπουργό δεν πέρασε από τα ειδικά μηχανήματα...
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ SAROTIKO

















Είναι η πρώτη φορά που υπάρχει τέτοιο χτύπημα χωρίς προειδοποίηση.Θα οδηγηθούν σε κάποια συμπεράσματα από την συνδεσμολογία οι άντρες της αντιτρομοκρατικής, ωστόσο η μέθοδος ίσως τους οδηγήσει σε νέα τρομοκρατική οργάνωση.
.Είναι πολύ ύποπτο το πώς ανέβηκε το δέμα χωρίς έλεγχο στον 7ο όροφο.Ολα εξετάζονται!



Είναι προφανές ότι οι τρομοκράτες ήθελα να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα και να κάνουν επίδειξη δύναμης.
Μία η βόμβα στο Σύνταγμα, μία στην καρδιά της αστυνομίας στέλνουν μήνυμα ότι μπορούν να χτυπήσουν όπου θέλουν, όποτε θέλουν.
Και το μήνυμα που παίρνουμε εμείς σαν πολίτες είναι ότι δεν μπορεί κανένας Χρυσοχοίδης και κανένα υπουργείο δημόσιας τάξης να προστατέψει τον πολίτη.

Αναδρο τρομοκρατικό χτύπημα είπε ο Χρυσοχοίδης κι ότι έχασε έναν αγαπημένο και πολύτιμο συνεργάτη.Εναν οικογενειάρχη πατέρα δύο παιδιών.ΟΙ δολοφόνοι θα συλληφθούν και η μάχη κατά της τρομοκρατίας δεν σταματά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΦΓΑΝΟ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ.


















ΟΛΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΙ

Φυλάνε στόχους.Εχουν αυξηθεί οι φρουρές.Κι όσο δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης από κάποια οργάνωση, ο φόβος για νέο χτύπημα μεγαλώνει

Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Α. ΚΟΚΚΑΛΑΚΗΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΖΟΥΓΚΛΑ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΗΤΑΝ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ.


Η πρωτοφανής στα ελληνικά χρονικά δολοφονική βομβιστική επίθεση, έκανε τους αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ, να δηλώσουν απερίφραστα τις πρώτες στιγμές μετά την εκδήλωσή της πως διοργανώθηκε και υλοποιήθηκε από άτομα «που τρέφουν αισθήματα εκδίκησης και φθόνου προς όλη την κοινωνία. Πως ήταν σίγουροι ότι το παγιδευμένο δέμα θα έφθανε στον στόχο τους χωρίς να εκραγεί στη διαδρομή του;» είναι το βασικό ερώτημά τους.

Τα άλλα και πιο βασικά ερωτήματα που προκύπτουν για όλους είναι πως έφθασε το εκρηκτικό δέμα στο «κατώφλι» τους αρμόδιου υπουργού ασφάλειας της χώρας.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν το δολοφονικό «δώρο» με προορισμό τον ίδιο τον υπουργό, έφθασε στο κτίριο της Κατεχάκη με υπάλληλο εταιρείας ταχυμεταφορών ή ως ασυνόδευτο ταχυδρομικό δέμα, με πιθανότερο το δεύτερο ενδεχόμενο.
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: