Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Κλείνει το ρεύμα της εθνικής οδού προς Πάτρα. Παράκαμψη στην περιοχή των Σελιανιτίκων, λόγω έργων


Από το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ανακοινώνεται ότι κατά τις βραδινές ώρες απόψε και αύριο θα διακοπεί η κυκλοφορία στη Νέα Εθνική Οδό Κορίνθου - Πατρών προς Πάτρα μετά τα Σελιανίτικα, προκειμένου να εκτελεστούν έκτακτες εργασίες αντιπυρικής προστασίας (καθαρισμός των ερεισμάτων στις άκρες του δρόμου) και συντήρησης από την ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟ Α.Ε.


Ειδικότερα:


* Από τις 22:00 απόψε, 16 Ιουνίου, έως τις 07:00 αύριο Πέμπτη 17 Ιουνίου το ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα θα εκτρέπεται μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Σελιανίτικων στην Παλαιά Εθνική Οδό έως τον Ανισόπεδο Κόμβο στο Ρίο.

* Από τις 22:00 αύριο Πέμπτη 17 Ιουνίου έως τις 07:00 της Παρασκευής 18 Ιουνίου, το ρεύμα κυκλοφορίας προς Πάτρα θα εκτρέπεται μέσω του Ανισόπεδου Κόμβου Σελιανίτικων στην Παλαιά Εθνική Οδό έως τον Κόμβο Αιγίου.
Η κίνηση προς Αθήνα θα διεξάγεται κανονικά και στις δύο περιπτώσεις.


Το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της Τροχαίας και να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή κατά τη διέλευσή τους από τη συγκεκριμένη περιοχή.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: