Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

60 ΗΜΕΡΕΣ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ «ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟ» ΖΑΓΟΡΙΤΗ

φωτο εφημεριδα veto


Ποινή φυλάκισης 60 ημερών επιβλήθηκε στο ναύτη Γεράσιμο Ζαγορίτη, γιο του γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρη Ζαγορίτη, για εγκατάλειψη υπηρεσίας (30 ημέρες) και την είσοδο της Τζούλιας Αλεξανδράτου (30 ημέρες) στο Πολεμικό Μουσείο. Μικρότερες «καμπάνες» έπεσαν σε έναν στρατιώτη και έναν ναύτη (από 20 ημέρες φυλακή) που την ώρα εισόδου των πρωταγωνιστών της ροζ υπόθεσης εκτελούσαν καθήκοντα σκοπού στο Πολεμικό Μουσείο και τους επέτρεψαν την είσοδο.

Ωστόσο, η διαδικασία δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί, καθώς το πόρισμα της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τον επιμερισμό ευθυνών και σε στελέχη (κυρίως τον αξιωματικό υπηρεσίας) που υπηρετούσαν τη νύχτα της περασμένης Παρασκευής στο Πολεμικό Μουσείο έχει διαβιβαστεί στο Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, ενώ αντίγραφο της εστάλη στον εισαγγελέα του Ναυτοδικείου Πειραιά για την διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών.

«Υπάρχουν φαινόμενα κοινωνικής ευτέλειας που η κοινωνία πολλές φορές δυστυχώς τα ανέχεται και επικοινωνιακά τα αναπαράγει. Και επειδή οι Ένοπλες Δυνάμεις εφάπτονται και με αυτές τις πτυχές της κοινωνίας, πολλές φορές κινδυνεύουν να μολυνθούν από τα φαινόμενα αυτά.

Γι’ αυτό οι διαταγές μου είναι να υπάρχει επαγρύπνηση και υποδειγματική αυστηρότητα», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος κληθείς να σχολιάσει την υπόθεση του Πολεμικού Μουσείου. Πρόσθεσε πώς, «ευτυχώς στις μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων όλων των κλάδων όπου κρίνεται πραγματικά η ασφάλεια και η άμυνα της χώρας, υπάρχει απόλυτη πειθαρχία και απόλυτη ετοιμότητα αντίδρασης.

Υπάρχουν όμως κάποιοι χώροι όπου τα πράγματα είναι δυστυχώς πιο χαλαρά. Και εκεί αλλάζουν άρδην οι συνθήκες, γιατί πρέπει να εφαρμόζονται οι οδηγίες που έχω δώσει σε όλα τα επιτελεία».

Σημειώνεται πώς το ερωτικό ραντεβού της Τζούλιας Αλεξανδράτου με τον Γεράσιμο Ζαγορίτη στο Πολεμικό Μουσείο έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα «Veto». Ο γιος του γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας που υπηρετεί τη θητεία του στο Πολεμικό Ναυτικό και τοποθετήθηκε τον περασμένο Φεβρουάριο στο Πολεμικό Μουσείο, εγκατέλειψε την υπηρεσία που είχε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής και διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Τζούλια Αλεξανδράτου.

Μετά τη διασκέδαση τους, στις 5 τα ξημερώματα του Σαββάτου είπαν να περάσουν και μία βόλτα από το Πολεμικό Μουσείο, με τον υιό Ζαγορίτη να ξεναγεί την κ. Αλεξανδράτου στο θάλαμο των οπλιτών. Παρουσία και τρίτου προσώπου, σύμφωνα με πληροφορίες και στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας παρέμειναν στο Πολεμικό Μουσείο για περίπου 10 λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Τζούλια στο ΤLIFE: «Ο Μάκης επέμενε να πάμε στο Πολεμικό Μουσείο»!
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: