Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

Έφυγαν για Γερμανία

Αναχώρησε ο Θρύλος για την Γερμανία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

O Aντώνης Νικοπολίδης, ο οποίος θα δώσει το "παρών" σε μια ακόμα προετοιμασία των ερυθρολεύκων δήλωσε: "Στόχος μας είναι να ανακτήσουμε την πρώτη μας θέση στο πρωτάθλημα. Πέρυσι υπήρχαν πολλά προβλήματα τραυματισμών και φυσικής κατάστασης, κάτι που οφειλόταν και στην προετοιμασία της ομάδας. Γι ' αυτό πρέπει να δουλέψουμε σωστά τις επόμενες ημέρες".

Στο ίδιο κλίμα ήταν και οι δηλώσεις του Έβαλντ Λίνεν. «Ο Ολυμπιακός είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και κάθε χρόνο θέλει το πρωτάθλημα. Η ομάδα πέρυσι έχασε πολλούς παίκτες από τραυματισμούς, ενώ αποχώρησαν κάποιες εμβληματικές προσωπικότητες, όπως ο Τζόρτζεβιτς, ο Κοβάσεβιτς και ο Γκαλέτι. Πρέπει να δουλέψουμε σωστά στην προετοιμασία για να θέσουμε τις βάσεις για την ερχόμενη σεζόν», τόνισε.

Αναφορικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον για τον Μπενάρ Κουμόρτζι, ο Γερμανός είπε: «Φυσικά και μπορεί να ταιριάξει στην ομάδα. Εσείς οι δημοσιογράφοι είστε μάλλον πιο καλά ενημερωμένοι από μένα. Μάλλον θα πρέπει να παρακολουθώ ποια ονόματα γράφετε για να δω μήπως μου αρέσει και μένα κάποιος από αυτούς τους παίκτες», είπε αστειευόμενος.

Στην αποστολή του Ολυμπιακού μετέχουν 26 ποδοσφαιριστές και πιο συγκεκριμένα οι: Νικοπολίδης, Ραούλ Μπράβο, Βάντερσον, Ντάρμπισαϊρ, Επστάιν, Φετφατζίδης, Γκαλίτσιος, Όσκαρ, Κατσικογιάννης, Κρητικός, Λεντέσμα, Μαρέσκα, Μέγιερι, Μιραλάς, Μήτρογλου, Νικλητσιώτης, Γ. Παπαδόπουλος, Ν. Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Ρουγκάλας, Ντιόγκο, Ντουντού, Σοϊλέδης, Βαλεριάνος, Βασιλόγιαννης και Ζαϊρί.

Οι διεθνείς Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης, που επέστρεψαν το πρωί στην Αθήνα από τη Νότια Αφρική, θα πάρουν ολιγοήμερη άδεια, λόγω της συμμετοχής τους στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.




gauros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: