Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ.


-Ο Ντάρκο είναι και πάλι στην οικογένεια του Ολυμπιακού. Ο Κοβάσεβιτς μίλησε με τους ανθρώπους της διοίκησης και συμφώνησε να αναλάβει την θέση του συμβούλου στα θέματα των μεταγραφών.

-Προφορική συμφωνία με τον Σιμόν Βούκσεβιτς έχει ο Ολυμπιακός. Την Τρίτη ο παίκτης περνά εξετάσεις και υπογράφει το συμβόλαιό του.

Ο Μαυροβούνιος παίκτης, ήρθε στην Ελλάδα τη Δευτέρα και αμέσως αμέσως είχε τις πρώτες συναντήσεις με τους ερυθρόλευκους παράγοντες. Οι συζητήσεις έγιναν σε πάρα πολύ καλό κλίμα και το θετικό ήταν πως αμφότερες οι πλευρές συμφώνησαν.

Αν όλα πάνε καλά και υπογράψει στον Ολυμπιακό, θα ταξιδέψει αμέσως αμέσως για τη Γερμανία, όπου θα βρει εκεί την υπόλοιπη αποστολή.

-Ο Ολυμπιακός διαψεύδει τα όσα έχουν να κάνουν με τον Καρντόσο. Απλά τονίζεται πως η περίπτωσή του εξετάζεται, αλλά για υπογραφές, ούτε λόγος.

-Η ανακοίνωση απομένει για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς, προκειμένου να γίνει και επισήμως ο νέος τεχνικός του Ολυμπιακού.

-Τα ερυθρόλευκα θα φορά, τουλάχιστον για την ερχόμενη σεζόν, η Ιβάνα Τζούριτς, αδερφή του Δημήτρη, που παίζει στον Ολυμπιακό.

-Τον Ολυμπιακό αντί της Μπεσίκτας φαίνεται πως προτιμάει σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο διακαής πόθος του Ολυμπιακού, Γκούτι. Δεν υπέγραψε στην Μπεσικτάς.

-Ο Ολυμπιακός κρατάει επαφές με τους εκπροσώπους των Γκοβού, Καμορανέζι και Νενέ, ώστε να κάνει την κίνησή του μετά την μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

-Σύμφωνα με τον Τύπο της Αργεντινής, η Ιντεπεντιέντε έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Λεντέσμα, ώστε ο "λύκος" να επιστρέψει στην πατρίδα του.

-Εκεί που όλα έδειχναν ότι "ναυαγεί" του Φρανσουά Μοντεστό, μετά το πέρας του τελεσίγραφου που είχε θέσει ο Ολυμπιακός για το βράδυ της Δευτέρας, ο παίκτης μέσω του εκπροσώπου του έδωσε σημεία ζωής και μάλλον πάει προς το να γίνει η δουλειά.

-Ο Βασίλης Σπανούλης είναι έτοιμος να αποδεχτεί την μυθική πρόταση του Ολυμπιακού, προκαλώντας τεράστιο πλήγμα στο αντίπαλο στρατοπεδο. Ο 28χρονος Λαρισαίος προβάρει την ωραιότερη διχρωμία.

-Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα του Τερέλ ΜακΙντάιρ, ο οποίος βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού.

--Ο Περικλής Ιακωβάκης του Ολυμπιακού έκλεψε την παράσταση στο μίτινγκ που διοργάνωσε στο Καυτανζόγλειο της Θεσσαλονίκης ο σύνδεσμος βετεράνων αθλητών στίβου του Ηρακλή, στη μνήμη του Νίκου Ζαχαριάδη.Ο πρωταθλητής Ευρώπης των 400μ. με εμπόδια τερμάτισε σε 49.57 και σημείωσε την πέμπτη φετινή επίδοση στην Ευρώπη.

-O εμβληματικός αρχηγός του Ολυμπιακού στο πόλο, Θοδωρής Χατζηθεοδώρου, μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα υδατοσφαίρισης και όχι μόνο. Ο πρώτος σε τίτλους αθλητής στην Ελλάδα δεν προτίθεται να σταματήσει να σηκώνει κούπες και τονίζει ότι "για όσο παίζουμε, χαρά δεν θα δουν".

-Τζόρτζεβιτς, Κοβάσεβιτς και Καρεμπέ είναι εξαιρετικά δύσκολο να εξετασθούν και να αποφασιστεί ποιος είναι καλύτερος ή ιδανικότερος για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.
Νομίζω ότι η καλύτερη έκπληξη από την διοίκηση του Μαρινάκη θα είναι να καταφέρει να βάλει στην ομάδα και τους τρεις πρώην άσους. Οπως δείχνουν τα πράγματα μάλλον θα τα καταφέρει και οι τρεις τους θα γίνουν ...σωματοφύλακες του νέου Ολυμπιακού. Μακάρι να έρθουν κι άλλοι.



Τζιανπάολο Μοντάλι έχει συζητήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη την περίπτωση του Ζούλιο Μπαπτίστα, όπως επιβεβαίωσε και με χθεσινές του δηλώσεις !τιμη 4.000.000.

περισσότερα νέα για τον ΘΡΥΛΟ



Δεν υπάρχουν σχόλια: