Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

ΝΕΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.



-Ο Γιάννης Μώραλης υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για ένα μεγάλο όνομα στο μεταγραφικό παζάρι προκειμένου να συνδυαστούν η ουσία με τις εντυπώσεις. Παράλληλα, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ επιβεβαίωσε πως ο σύλλογος ενδιαφέρεται για τους Σιμόν Βούκτσεβιτς και Φρανσουά Μοντεστό.

-Το μεταγραφικό "μπαμ" του καλοκαιριού θέλει να κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης με την απόκτηση του μουντιαλικού Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού, Ζούλιο Μπαπτίστα, με την Ρόμα να τον παραχωρεί. Συνδετικός κρίκος στην μεταγραφή ο Μοντάλι, με 4.000.000 ευρώ τον κοστολογούν οι Ιταλοί.

-Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού γυμνάστηκαν στις 10:00, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Το πρόγραμμα της προπόνησης, περιελάμβανε φυσική κατάσταση και ασκήσεις με μπάλα. Κανονικά με την ομάδα προπονήθηκε ο Ζαϊρί, ενώ οι Ντουντού, Ντάρμπισιρ, Βάντερσον, Λεντέσμα ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα έντονης ισχύος.

-Ο γυμναστής του Ολυμπιακού, Χρήστος Μουρίκης, έχει κερδίσει τους πάντες μέχρι τώρα και όλοι λένε τα καλύτερα για την δουλειά του τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας στο Μόναχο.

-Ε! όχι και 2.300.000 εκ.ευρώ ρε Πανιώνιοι ο Κουμορντζί! ΤΣΑΚΙΡΗ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

-Διάθεση του Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι να ταξιδέψει στο Μόναχο, ώστε να γνωρίσει από κοντά τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και πιθανότατα θα παρακολουθήσει κάποιο φιλικό παιχνίδι των ερυθρολεύκων.

-Αποφασισμένος να δημιουργήσει έναν δυνατό Θρύλο είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο νέος ιδιοκτήτης των ερυθρολεύκων σχεδιάζει να πραγματοποιήσει δέκα μεταγραφές με παίκτες ενδεκάδας μέχρι τις 15 Ιουλίου, ώστε να οι Πειραιώτες να είναι έτοιμοι το γρηγορότερο.

-Ο Κριστιάν Καρεμπέ έρχεται μέσα στην εβδομάδα στην Αθήνα και θα έχει συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την θέση του τεχνικού διευθυντή.

-Στην αποκάλυψη ότι συζητάει με τον Ολυμπιακό την μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους έκανε σε πρώην συμπαίκτη του ο Οράσιο Καρντόσο.

-Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες ώρες από το μάνατζερ του Ντούντα, οι απαιτήσεις του «Σοφού» έπεσαν και όπως όλα δείχνουν είναι θέμα χρόνου να βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές .

-Ο Σπανούλης έχει στα χέρια του την πρόταση του Ολυμπιακού.

-Πρόταση και στον Μακ Ινταιρ με 2ετές συμβόλαιο έκαναν οι Αγγελόπουλοι.

-Εκτός των περιπτώσεων Γιοβάνοβιτς και Βούκσεβιτς, αρέσει πολύ στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και ο Βραζιλιάνος Νενέ της Μονακό για αριστερό χαφ. Ζητάει πολλά η Μονακό, μόνο αν ρίξει τις απαιτήσεις της το θέμα θα προχωρήσει.

-Συνεχίζει ακάθεκτος ο Ολυμπιακός να προελαύνει στο πρωτάθλημα της Superleague Formula. Μετά τη νίκη στη Χαράμα ο Θρύλος πέτυχε τη δεύτερη διαδοχική του νίκη στην "πράσινη κόλαση" του Νίρμπουργκρινγκ.

-Ο Ολυμπιακός στο βόλλευ κυνηγάει την περίπτωση του Ράφαελ για την θέση του δεύτερου ακραίου, ενώ θα έχει και νέα συνάντηση με τον Γιώργο Στεφάνου, προκειμένου να γεφυρωθεί το μεταξύ τους χάσμα.

-Σήμερα στις 8 το φιλικό του Ολυμπιακού με μια ερασιτεχνική της περιοχής περισσότερο για να δοκιμασθούν οι πιτσιρικάδες.

-Πιο φθηνά θα είναι τα διαρκείας του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπως τονίζει η ίδια η ΠΑΕ, η οποία θα τα θέσει σε κυκλοφορία στις 10 Ιουλίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ:

Δεν υπάρχουν σχόλια: