Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

Βόμβα με Ριέρα για αριστερά!

Αν κάποια μεταγραφή επείγει στον Ολυμπιακό, αυτή είναι του αριστερού χαφ εξτρέμ. Οι άνθρωποι της διοίκησης προσπαθούν να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή περίπτωση και για το λόγο αυτό συνεργάζονται με τους κορυφαίους μάνατζερ της ευρωπαϊκής -κυρίως- αγοράς.

Το όνομα που έχει κάνει... κλικ στο Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του είναι αυτό του Άλμπερτ Ριέρα της Λίβερπουλ. Ο 28χρονος αστέρας είχε προταθεί και την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, αλλά τότε τα οικονομικά δεδομένα ήταν πολύ διαφορετικά και δεν έγιναν καν ουσιαστικές συζητήσεις.

Τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει. Το ερυθρόλευκο πορτοφόλι είναι αρκετά φουσκωμένο και ο παίκτης ενδιαφέρει για τα καλά. Τα χρήματα που θέλει η Λίβερπουλ δεν έχουν γίνει γνωστά, σίγουρα όμως η Αγγλική ομάδα πουλάει τον παίκτη, ίσως σε λογική τιμή, προκειμένου να βάλει στα ταμεία της χρήματα για κινηθεί και αυτή στο μεταγραφικό παζάρι.

Άνθρωπος που χειρίζεται την υπόθεση μας είπε ότι ο Ισπανός διεθνής έχει ρωτήσει τον αδερφό του (παίζει στον Πανιώνιο) για τις συνθήκες που υπάρχουν στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό και είναι θετικός να έρθει, φθάνει να ικανοποιηθεί οικονομικά. Επίσης μας είπε ότι ο Ριέρα έτσι κι αλλιώς θέλει να φύγει από τη Λίβερπουλ, γνωρίζοντας ότι με τον Γιοβάνοβιτς, δύσκολα θα έχει τη θέση του βασικού...

RED NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια: