Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Βρε βρε τα ΜΠΑΟΚάκια!




Με έκπληξη διαβάσαμε σε ιστοσελίδα οπαδών της ομάδας που έχει σήμα το... μπαπάκι, πως οι παικταράδες του συλλόγου θα μας μάθουν γεωγραφία.

Εκεί στη Θεσσαλονίκη, υπάρχει μια ομάδα που λέγεται ΠΑΟΚ για εμάς και ΜΠΑΟΚ για αυτούς. Συνήθως, κάθε 30 με 40 χρόνια καταφέρνουν να πάρουν νίκη μέσα στο Καραϊσκάκη και όταν το κάνουν αυτό, ακολουθούν πανηγυρισμοί, έξοδοι σε νυχτερινά κέντρα, πριμ, δωρεές στο δήμο της Θεσσαλονίκης και άλλα πολλά. Αυτή η ομάδα λοιπόν, κατάφερε μετά από πάρα πολλά χρόνια να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου.

Τσάμπιονς Λιγκ είπαμε; Μα καλά ξέρουν αυτή τη διοργάνωση ή θα μπερδέψουν πάλι τιμωρίες, δελτία και τίποτε άλλο και θα αποκλειστούν πριν της ώρας τους; Προς τί όλα αυτά; Μια... τίμια ιστοσελίδα της ΜΠΑΟΚάρας, τόλμησε να αναφέρει πως οι παίκτες του Ολυμπιακού θα μάθουν γεωγραφία από την ομάδα από την οποία θα κληρωθεί στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ναι καλά διαβάσατε, αυτό έγραψαν οι άχρηστοι, που έχουν ξεχάσει πως όχι μόνο δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, αλλά πριν από καμιά 20αριά χρόνια, αποκλείστηκαν από την Άρτα (ναι την Αναγέννηση Άρτας) από το Κύπελλο Ελλάδας. Για να μην αναφέρουμε τα Γιάννινα (ξέρετε, αυτή η ομάδα που σας έριξε τέσσερα) και άλλες πολλές ομάδες.

Εμείς τουλάχιστον ξέρουμε πως φέτος ήμασταν αλλού για αλλού, αλλά να τολμούν οι άχρηστοι να γράφουν τέτοια πράγματα, αυτό πάει πάρα πολύ.

Και επειδή αν θέλουμε μπορούμε να γίνουμε και... διορθωτές, αυτός που έχει γράψει το άρθρο, λέει πως η Μπεσίκτας έχει... 338900 βαθμούς. ΜΠΑΟΚάρες, αν η Μπεσίκτας είχε τόσους βαθμούς τα τελευταία πέντε έτη, τότε αυτό θα σήμαινε πως έπαιρνε το Τσάμπιονς Λιγκ και εμείς δεν ξέρουμε για πόσα χρόνια.

Για αυτό λοιπόν, μάθετε πρώτα να γράφετε, μάθετε πού πέφτει η Αθήνα γιατί όποτε έρχεστε οι τεσσάρες πέφτουν σύννεφο (τις περισσότερες φορές) και αφήστε τον Θρύλο στην ησυχία του.

Ούτως ή άλλως, θα έρθουμε ξανά επάνω του χρόνου για να σας κάνουμε ό,τι και φέτος. Σας θυμίζει κάτι το 1-2 ΜΠΑΟΚάρες;

Άντε γεια τώρα και θα τα ξαναπούμε.
ΓΑΥΡΟΣ
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: