Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Ανανέωσε ο Νικοπολίδης

Φύλακας άγγελος του Ολυμπιακού για ακόμη ένα χρόνο θα παραμείνει ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο έμπειρος πορτιέρο του Θρύλου αποδέχτηκε την πρόταση του Σωκράτη Κόκκαλη και θα συνεχίσει να κοσμεί με την παρουσία του τα γήπεδα της χώρας μας και τη νέα περίοδο. Με δηλώσεις του ο Αντώνης Νικοπολίδης τόνισε πως έχει την δύναμη και την θέληση να προσφέρει.

Η συνάντηση του 39χρονου με τον Σωκράτη Κόκκαλη την περασμένη Παρασκευή ήταν, όπως αποδείχτηκε, καθοριστικής σημασίας, καθώς ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ κατάφερε να μεταπείσει τον αρχηγό του Ολυμπιακού, ο οποίος ήταν έτοιμος να ανακοινώσει την αποχώρηση του από την δράση. Τελικά, όλα κύλισαν ομαλά και ο Αντώνης Νικοπολίδης θα ανανεώσει την συνεργασία του με την ομάδα του Πειραιά για ακόμη ένα έτος.

Νικοπολίδης: "Δύναμη και θέληση για να προσφέρω"

Mε δηλώσεις του ο έμπειρος πορτιέρο στο επίσημο σάιτ του Ολυμπιακού μίλησε για την απόφαση του να συνεχίσει στην δράση: "Επιθυμώ να ενημερώσω τους φιλάθλους του Ολυμπιακού ότι η τελική απόφασή μου είναι να συνεχίσω το ποδόσφαιρο για μία ακόμα χρονιά. Η αρχική απόφασή μου, όπως άλλωστε την είχα μεταφέρει στη Διοίκηση, ήταν να σταματήσω μετά τη λήξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Μετά, όμως, από την συνάντησή μου με τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, κύριο Σωκράτη Κόκκαλη, ο οποίος μου ζήτησε είτε να συνεχίσω να παίζω για έναν ακόμη χρόνο, είτε να αναλάβω τη θέση του Γενικού Αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος, αποφάσισα, μεταξύ άλλων και για λόγους ποδοσφαιρικού εγωισμού, να συνεχίσω, καθώς πιστεύω ότι έχω τόσο την δύναμη, όσο και την θέληση για να προσφέρω ουσιαστικά, προκειμένου η ομάδα μας να έχει μία επιτυχημένη αγωνιστική περίοδο".

Με Αντώνη βασικό

Μπορεί ακόμα να είναι σχετικά νωρίς να μιλήσουμε για τα πλάνα του Έβαλντ Λίνεν σχετικά με τον καταρτισμό της 11αδας, αλλά η παραμονή του Αντώνη Νικοπολίδη μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως κάτω από τα δοκάρια του Θρύλου θα βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά ο 39χρονος γκολκίπερ.

Ως εκ τούτου θα πρέπει να θεωρείται απίθανο το σενάριο να κινηθούν οι ερυθρόλευκοι για την απόκτηση και άλλου πορτιέρο, μετά την μεταγραφή του Μέγκιερι και την ανανέωση του Νικοπολίδη. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες φαίνεται να κερδίζει έδαφος και ο Ούρκο Πάρντο, ο οποίος δεν αποκλείεται να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Ολυμπιακό.

Όπερ, σημαίνει ότι, η τριπλέτα των τερματοφυλάκων θα είναι Νικοπολίδης, Πάρντο και Μέγκιερι με τον Παναγόπουλο να έρχεται τέταρτος στις προτιμήσεις της τεχνικής ηγεσίας.
RED PLANET

O Aντώνης Νικοπολίδης εν δράσει:

Δεν υπάρχουν σχόλια: