Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Άντε και καλή αρχή...



Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ξεχνάνε τις καλοκαιρινές διακοπές, αφού από το πρωί ξεκίνησαν την προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν.

Παρουσία του Σωκράτη Κόκκαλη ο οποίος πέρασε τις πύλες των εγκαταστάσεων περίπου 15 λεπτά πριν τις 9.00, που ήταν προγραμματισμένη η έναρξη της «πρώτης».

Ο Σωκράτης Κόκκαλης πήγε στου Ρέντη στις 845, παρέμεινε για περίπου 50 λεπτά στο προπονητήριο και εν συνεχεία παρουσίασε στους παίκτες της ομάδας τον νέο τους προπονητή και αργότερα αποχώρησε για να κατευθυνθεί προς τα γραφεία της ΠΑΕ, εκεί που ενδέχεται να βρεθεί και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Πρώτος στου Ρέντη βρέθηκε ο Γερμανός τεχνικός Έβαλντ Λίνεν. Λίγα λεπτά μετά τις 8.00 άρχισαν να καταφθάνουν οι νεαροί Νικλητσιώτης, Βαλεριάνος, Βασιλόγιαννης, Φετφατζίδης, Σοϊλέδης και Σταμόγιαννος. Από τους νέους παίκτες της ομάδας, στο Ρέντη βρέθηκε μόνο ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος παραμένει στην Ελλάδα μετά από την υπογραφή του συμβολαίου του.

Το «παρών» έδωσε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι, όχι –όμως- και ο Αντώνης Νικοπολίδης, που δεν έχει υπογράψει ακόμη συμβόλαιο.

Απουσίαζε ο Μέλμπεργκ που έχει άδεια και φυσικά οι διεθνείς Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Ο Έβαλντ Λίνεν γνωστοποίησε στους παίκτες το προπονητικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν για τις επόμενες ημέρες. Το πρώτο γκρουπ των ποδοσφαιριστών των «ερυθρολεύκων» αναμένεται σήμερα να περάσουν από ιατρικές εξετάσεις.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: