Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Συλλήψεις τραβεστί σε Λουτράκι και Κόρινθο .Ο μαστροπός ήταν δημοσιογράφος μεγάλου καναλιού!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ του korinthian news.gr

Συνόδευε επιχειρηματίες

Αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Κορίνθου αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν προχώρησαν το μεσημέρι του Σαββάτου στη σύλληψη ενός τραβεστί στην περιοχή του Λουτρακίου.

Ο αστυνομικός «δόλωμα» προσποιούμενος τον πελάτη έκλεισε ραντεβού με το τραβεστί προκειμένου να συνευρεθούν ερωτικά σε γνωστό ξενοδοχείο του Λουτρακίου. Αφού πλήρωσε το ποσό των 700 ευρώ και ανέβηκε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου ακολούθησε η σύλληψη του 40χρονου τραβεστί.

Το τραβεστί ήταν ιδιαίτερα γνωστό στην Αθήνα αλλά και την Κορινθία ( έρχονταν και άλλες φορές σε ξενοδοχεία του Λουτρακίου) για «συνοδεία» επιχειρηματιών. Η υπόθεση έχει πάρει πλέον τον δρόμο της δικαιοσύνης!

Ο μαστροπός ήταν δημοσιογράφος μεγάλου καναλιού

Οι αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Κορίνθου δεν έμειναν μόνο στην παραπάνω σύλληψη. Το απόγευμα του Σαββάτου αστυνομικός ήρθε σε επικοινωνία πάλι με άλλο γνωστό τραβεστί των Αθηνών και αυτή τη φορά το ραντεβού κλείστηκε σε γνωστό ξενοδοχείο (έξω από το Λουτράκι).

Το ποσό που είχε κανονιστεί αυτή τη φορά ήταν 600 ευρώ. Με το που δόθηκαν τα χρήματα και έφτασαν στο δωμάτιο ακολούθησε η σύλληψη του 25χρονου τραβεστί. Και τα περίεργα δεν τελειώνουν εδώ καθώς συνελήφθη και ο μαστροπός που περίμενε έξω από το ξενοδοχείο, ο οποίος είναι γνωστός δημοσιογράφος μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού των Αθηνών (που έχει πολλές εκπομπές κουτσομπολιού)!

Το θέμα έχει πάρει ήδη μεγάλη έκταση στα μεγάλα Αθηναϊκά κανάλια και αναμένεται από την Δευτέρα να το σχολιάσουν ιδιαίτερα!

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: