Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙ Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΖΑΙΡΙ.ΓΙΑΤΙ ΡΕ;ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΟΜΠΛΕΞ ΣΑΣ ΓΑΜΩ.


Οι παίκτες του Ολυμπιακού προπονήθηκαν το πρωί του Σαββάτου (18/9) με τον Ουρτάδο να ακολουθεί  κανονικά το πρόγραμμα της ομάδας.
Ωστόσο το αν ξεκινήσει ο Καταλανός αμυντικός χαφ στην 11αδα θα ξεκαθαρίσει πιθανόν λίγο πριν την αναμέτρηση. Σίγουρα όμως στη διάθεση του Βαλβέρδε δεν θα είναι για άλλο ένα ματς οι Νέμεθ και Ζαϊρί καθώς ο Βάσκος τεχνικός τους απέκλεισε από την αποστολή.

Αναλυτικά οι 19 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν σε αυτή είναι οι εξής:

Αντώνης Νικοπολίδης, Ούρκο Πάρντο, Βασίλης Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Φρανσουά Μοδέστο, Χοσέ Χολέμπας, Όλοφ Μέλμπεργκ, Μοϊσές Ουρτάδο, Ντουντού Σεαρένσε, Αριέλ Ιμπαγάσα, Κέβιν Μιραλάς, Ντένις Ρόμενταλ, Άλμπερτ Ριέρα, Νταβίδ Φουστέρ, Μάρκο Πάντελιτς, Γιάννης Φετφατζίδης, Κώστας Μήτρογλου και Γιάννης Παπαδόπουλος. Στην Αθήνα θα μείνουν οι Μπαλάς Μέγερι, Γκαλίτσιος, Κρίστιαν Νέμεθ, Ζαούαντ Ζαϊρί, Νίκος Παπαδόπουλος και Γιάννης Ποτουρίδης.


Με Πάντελις και Ρόμενταλ

Με βάση όσα έδειξε ο Βαλβέρδε στις τελευταίες προπονήσεις , θέση στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ο Μάρκο Πάντελιτς, ενώ στα δεξιά θα βρίσκεται ο Ντένις Ρόμενταλ, στο ντεμπούτο και των δύο στο αρχικό σχήμα.

Οι υπόλοιποι 9 αναμένεται να είναι οι Αντώνης Νικοπολίδης, Βασίλης Τοροσίδης, Όλοφ Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ραούλ Μπράβο, Ντουντού Σεαρένσε Γιάννης Φετφατζίδης, Αριέλ Ιμπαγάσα και Άλμπερτ Ριέρα.

Ενας γαμώ την τρελλα μου χωρίς να τον έχει φάει η μαλακία δεν υπάρχει; και αν δεν παει ρε βαλβέρδε το σύστημα όπως το σκέφτεσαι ποιον θα βάλεις στην θέση του ΡΟΜΕΝΤΑΛ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΚΑΨΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΝΩΡΙΣ.ΚΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ. ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΟΛΟΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: