Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΦΙΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟ ΧΑΙΔΑΡΙ. ΓΙΩΡΓΟ ΜΠΕΝΕΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.


Ένας φίλος και αγωνιστής τωρα μόλις πληροφορήθηκα ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο ΧΑΙΔΑΡΙ με τον συνδυασμό''Καλύτερο Χαιδάρι'' του Δ.Μαραβέλια.
Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΜΠΕΝΕΑΣ ποτέ δεν έπαψε να αγωνίζετε για την πόλη του.Μια επίσκεψη στο blog του  θα σας πείσει γι αυτό που λέω.
Πάντα πίστευα ότι η αλλαγή στο πολιτικό κατεστημένο της χώρας μας πρέπει να αρχίσει από την τοπική αυτοδιοίκηση. 
Ψάξτε τους συνδυασμούς και ψηφίστε άτομα τα οποία δεν είναι επαγγελματίες πολιτικάντηδες,άτομα τα οποία δεν είναι ερωτευμένα με τις καρέκλες των δημαρχείων,νομαρχιών η υπουργείων.Ψηφίστε τα άτομα τα οποία και εκτός διοίκησης και αποφάσεων  αυτά θα εξακολουθούν να παλεύουν για το καλύτερο της πόλης τους.  
ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ Ο ΜΠΕΝΕΑΣ.
Φίλε Γιώργο καλή επιτυχία.

κλείνοντας σας αφήνω να διαβάσετε ένα απόσπασμα από την τελευταία του ανάρτηση.

---------Δε φθάνει να έχεις καταγγελτικό λόγο, πρέπει να έχεις προτάσεις και οι προτάσεις θέλουν δουλειά μυρμηγκιού, χρειάζεται μελέτη, δεν είναι εύκολο πράγμα να πεις τι πρέπει να κάνουμε, χωρίς να προτείνεις και το πώς θα το κάνουμε.

Οι φίλοι της Δημοτικής Αντιπολίτευσης πρέπει να αντιμετωπίσουν με ωριμότητα αυτή τη πρόκληση εγκαταλείποντας τις αδιέξοδες κρατικίστικες ιδεοληψίες και τον στείρο καταγγελτικό λόγο.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας που διανύουμε και όχι μόνον αυτής, ήμουν ένας από αυτούς που διαρκώς καυτηρίαζαν τα κακώς κείμενα προτείνοντας λύσεις, μέσα από δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων και της προσωπικής μου ιστοσελίδας, πράγμα το οποίο με έκανε δυσάρεστο τις περισσότερες φορές στις Δημοτικές Αρχές της πόλης μας.
Εγώ όμως, πιστεύω πως με τις επισημάνσεις μου ήμουν περισσότερο χρήσιμος παρά δυσάρεστος, διότι όταν η κριτική που ασκείς είναι καλοπροαίρετη και τεκμηριωμένη, επισημαίνει παραλείψεις και βοηθά στη μη επανάληψη λαθών.
Δικαίως όμως θα με ρωτήσετε γιατί ενοχλούμαι σήμερα από την κριτική που ασκεί η Αξιωματική Αντιπολίτευση του Δήμου και γιατί της καταλογίζω στείρο αντιπολιτευτικό λόγο;

Ενοχλούμαι γιατί έπειτα από ένα τέταρτο του αιώνα που είχαν το τιμόνι του Χαϊδαρίου στα χέρια τους καταλογίζουν ευθύνες στη σημερινή Δημοτική Αρχή για όσα έγιναν και για όσα δεν έγιναν ! ! !
Και όλοι βλέπουμε σε τι πόλη ζούμε…

Και όλοι ξέρουμε ποιοι διαμόρφωσαν αυτές τις συνθήκες…
Γι’ αυτό, καλή είναι η κριτική… αλλά από αυτούς που έχουν κάνει πρώτα την αυτοκριτική τους…

Γεώργιος Μπενέας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό
«Καλύτερο Χαϊδάρι - Δημήτρης Μαραβέλιας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: