Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΤΥΣΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΛΟΥΣ.

Πάρτε την ομάδα και φύγετε από εδώ! Στο βασίλειο της υποκρισίας, της ψευτιάς και της λωποδυτιάς (του ελληνικούμπάσκετ, δηλαδή), ο Ολυμπιακός δεν έχει θέση. Κύριοι Αγγελόπουλοι, μίαείναι η λύση: μην επιτρέψετε στην ομάδα να αγωνιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πιο βρώμικο Πρωτάθλημα, σε όλα τα ομαδικά αθλήματα,......παγκοσμίως.

Έξι χρόνια τώρα (επί εποχής Αγγελόπουλων), συγκεκριμένοι άνθρωποι, που τους ξέρει όλη η Ελλάδα, ασελγούν στο μεγαλύτερο αθλητικό οργανισμό της χώρας.

Έφτασε η στιγμή, που περιμένουν τα εκατομμύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού: μην αφήσετε την ομάδα να παίξει στην πράσινη και βρώμικη Α1. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να παίζει με τον Ολυμπιακό, την ιστορία και τον κόσμο του. Οι απέναντι ας πανηγυρίσουν τον τίτλο απέναντι στην ομάδα του συμπαθέστατου σωματείου Ίκαρου/Έσπερου και της Καβάλας. Άλλωστε, έτσι έκτισαν την ψευτοαυτοκρατορία τους: με τον Ολυμπιακό αδύναμο (πριν αναλάβουν οι Αγγελόπουλοι) και παίζοντας τελικούς με το Μαρούσι στο κλειστό του Σπόρτινγκ.

Η τιμωρία των εννέα αγωνιστικών είναι η μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβληθεί ποτέ σε σύλλογο στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού. Πριν από λίγες ημέρες, η πειραϊκή ΚΑΕ ανακοίνωσε τα νέα εισιτήρια διαρκείας, με αισθητά μειωμένες τιμές σε σχέση με πέρυσι λόγω της οικονομικής κρίσης που διέρχεται ο τόπος, προσφέροντας οικογενειακά πακέτα για να φέρει γυναικόπαιδα στο γήπεδο. Με εννέα αγωνιστικές τιμωρία της έδρας, ποιος θα πάει να προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας; Χρήματα για πέταμα, τη δεδομένη χρονική στιγμή, δεν έχει κανένας...

Έτσι καλλιεργείται και συντηρείται η βία

Σαφώς και όσα έγιναν στο ΣΕΦ, στον τέταρτο τελικό της Α1, είναι καταδικαστέα. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, έχει μαζέψει πολύ πίκρα και θυμό μέσα του. Τουλάχιστον τρία από τα πέντε τελευταία Πρωταθλήματα έχουν κριθεί από τους "γκρίζους λύκους" και τη σαπίλα που υπερασπίζονται. Και στο ΟΑΚΑ, έχουν γίνει κατά καιρούς πολύ χειρότερα έκτροπα, τα οποία και έμειναν ατιμώρητα από τους αρμόδιους. Όπως ατιμώρητοι έχουν μείνει και οι "ηθικοί αυτουργοί", οι διαιτητές. Ο μόνος που τιμωρείται διαρκώς είναι ο Ολυμπιακός. Οι άνθρωποι, που κινούν τα νήματα στο μπάσκετ, κάνουν πλάκα στους ερυθρόλευκους παραπάνω από μία δεκαετία. Ως πότε, είναι το ερώτημα που βασανίζει τους φιλάθλους της πειραϊκής ομάδας. Απάντηση, δεν υπάρχει...

Ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού είναι αγανακτισμένος. Βλέπει να αδικείται και να τιμωρείται συνεχώς η ομάδα του, αλλά και να αντιμετωπίζεται σαν παιχνίδι στα χέρια του πράσινου κατεστημένου, το οποίο καλλιεργεί και συντηρεί τη βία. Ήρθε η ώρα για γενναίες αποφάσεις των διοικούντων. Στις 4 Ιουνίου 2010, δύο ημέρες μετά τον τρίτο "σφαγιαστικό" τελικό στο ΟΑΚΑ από τη διαιτητική τριάδα της ντροπής (Χριστοδούλου, Αναστόπουλου, Τανατζή), η ερυθρόλευκη ΚΑΕ είχε εξαπολύσει
επίθεση στην ΚΕΔ (την ώρα που ο Βασιλακόπουλος την... έβγαλε λάδι), ενώ παράλληλα είχε απειλήσει με αποχώρηση από το Πρωτάθλημα της σεζόν 2010/11. 

Η απειλή ΠΡΕΠΕΙ να γίνει πράξη. Εδώ που φτάσαμε, χρειάζεται ένα γερό ταρακούνημα στα θεμέλια του ελληνικού μπάσκετ. Τον οπαδό του Ολυμπιακού δεν τον απασχολεί πια αν χαθεί μία ακόμα χρονιά. 

Αντίθετα,
αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να μην ξαναζήσει στιγμές που μένουν χαραγμένες για μία ζωή. Όπως η ντροπιαστικότερη διαιτησία όλων των εποχών, σε όλα τα ομαδικά αθλήματα: αυτή που έλαβε χώρα στις 2 Ιουνίου 2010 στο ΟΑΚΑ, όταν τρεις "κύριοι" έδωσαν με το "έτσι θέλω" έναν ακόμα στιγματισμένο τίτλο στον ψευτοπρωταθλητή.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: