Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΚΟΚΟ…Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ


Μην παραξενευτούμε αν ο Σκόκο βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με ερυθρόλευκη απόχρωση το χειμώνα. Είναι ένα σενάριο το οποίο παίζει αρκετά.

Ο παίκτης που είναι προσιτός οικονομικά, κοινοτικός και γνώστης της Ελληνικής πραγματικότητας, αρέσει στον Μαρινάκη. Αρέσει φυσικά και στον Βαλβέρδε που τον ζήτησε αμέσως από την διοίκηση όταν επανήλθε στον πάγκο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Για τους γνωστούς λόγους όμως δεν έγινε κάποια κίνηση. Όπως από την αρχή της, έτσι και στο φινάλε αυτή η ιστορία ήταν και παραμένει πολύ μπερδεμένη.

Αστεία, αστεία ο Μαρινάκης θα μπορούσε να πάρει την καλύτερη εκδίκηση από τον Αδαμίδη και την παρέα του με τον Σκόκο. Να τους τον πάρει τσάμπα για να μάθουν να βγάζουν ανακοινώσεις με αιχμές για το CAS.

Και μιλάμε για την ομάδα που λίγες μέρες πριν έλεγε ευχαριστώ που της παραχωρήθηκε από τον ΘΡΥΛΟ ο Καραϊσκάκη γιατί δεν είχε που να παίξει με την Νταντί για το Γιουρόπα Λιγκ. Και μετά τα ευχαριστώ ήρθαν οι ειρωνίες.

Πρέπει λοιπόν να πάει να υπογράψει συμβόλαιο με τον Σκόκο τον χειμώνα ο ΘΡΥΛΟΣ για να βράζουν στο ζουμί τους οι ΑΕΚτζήδες έξι μήνες που θα έχουν στην ομάδα τους και θα ξέρουν ότι το καλοκαίρι θα τους φύγει για τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ χωρίς να πάρουν ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ!

Οι ψευτομαγκιές σε αυτή τη ζωή πληρώνονται και αυτή θα είναι η πιο γλυκιά εκδίκηση…

Δεν υπάρχουν σχόλια: