Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ – ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ;


Σε διαφορετικό «στρατόπεδο» ναι, αλλά όμως ο Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Νικόλας Πατέρας είναι καλοί φίλοι και από ότι φαίνεται, μάλλον επιθυμούν να πάνε το ποδόσφαιρο μπροστά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο Έλληνες επιχειρηματίες βρίσκονται σε συχνή επικοινωνία μεταξύ τους, προκειμένου να βρουν λύσεις ώστε να παιχθεί φέτος ένα έντιμο και «καθαρό» πρωτάθλημα και η πρωτιά να κριθεί αποκλειστικά και μόνο εντός του γηπέδου.

Τόσο ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ όσο και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θεωρούν πως η διαιτησία θα πρέπει να αντιμετωπίσει και τους δύο «αιώνιους» 50-50 και να περάσει απαρατήρητη, χωρίς ωστόσο να εννοούν ότι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες του πρωταθλήματος θα πρέπει να μείνουν θεατές και «σφαζόμενοι». Γι' αυτό και ενδέχεται να έχουν κοινή συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο.

Επίσης, άλλες πληροφορίες αναφέρουν πως φίλοι των δύο ανδρών τους προτρέπουν να προχωρήσουν σε κοινή συνέντευξη Τύπου και να στείλουν μήνυμα στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, προκειμένου να τους ξεκαθαρίσουν πως ήρθε η ώρα να αλλάξει η νοοτροπία του Ελληνικού ποδοσφαίρου…

Δεν υπάρχουν σχόλια: