Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ................ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!! ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ.


Σε λίγες μέρες επιστρέφουν στη σχολή οι Ευέλπιδες.Μόνο που φέτος κάτι έχει αλλάξει.Εκεί που επί 30 χρόνια κοιμούνταν σε θαλάμους των τεσσάρων ατόμων,από φέτος θα κοιμούνται σε θαλάμους των 12 ατόμων! Θα μου πείτε πως έγινε αυτό αφού η σχολή στη Βάρη παρέμεινε η ίδια. Απλώς ο αρχηγός στρατού,ο αρχηστράτηγος Φράγκος,είχε τη φαεινή ιδέα,να γκρεμίσει τους τοίχους των θαλάμων και να τους ενώσει ανα τρείς! 

Θα αποκτήσουν λέει οι Ευέλπιδες,καλύτερους δεσμούς μεταξύ τους και θα εμπεδωθεί η πειθαρχία! Όμως αλλιώς  ήταν τέσσερα κρεβάτια και τέσσερα γραφεία σ'ένα θάλαμο και αλλιώς τωρα που θα είναι δώδεκα κρεβάτια και δώδεκα γραφεία. Αλήθεια απασχόλησε τον κύριο αρχηγό με τόσα άτομα μέσα στον θάλαμο αν θα είναι εύκολο να συγκεντωθεί κάποιος Εύελπις που θέλει να διαβάσει στο γραφείο του? 

Βεβαίως,αν το θεμα σταματούσε εκεί θα μιλάγαμε για μια παραξενιά του αρχηγού.Όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι τα χρήματα για την αναδιάρθρωση των θαλάμων είναι υπέρογκα. Αρχικά,στοίχησε 18.000 ευρώ η ένωση των τριών θαλάμων σε έναν.'Επειτα απο διαμαρτυρίες το ποσό έπεσε στις 9.000 ευρώ, αλλα αν αναλογιστούμε ότι οι Ευέλπιδες ξεπερνούν τους 1000 δηλαδή τους δέκα λόχους,καταλαβαίνουμε πόσα 18άρια ή έστω πόσα 9άρια πήρε ο τυχερός εργολάβος.

Η αποκορύφωση ήλθε όταν οι οικονομικοί ελεγκτες επέστρεψαν ύστερα από έλεγχο τις δαπάνες ενός τμηματος του έργου ως παράτυπες και αντικανονικές.Εμείς απλώς ρωτάμε:Σε περίοδο οικονομικής κρίσης,ήταν αναγκη να γκρεμιστούν όλοι οι τοίχοι της σχολής Ευελπίδων? Πόσες χιλιάδες ευρώ κόστισε μέχρι τώρα το έργο? Έγινε διαγωνισμός? Ο κύριος Βενιζέλος γνωρίζει το θέμα? 

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ
Και μια και μιλάε για κονδύλια πόσο στοίχησε αλήθεια η μετεγκατάσταση της 34Μ/Κ ταξιαρχίας πεζικού από τα Γιαννιτσά στην Άσσυρο Θεσσαλονίκης? Ποια η σκοπισμότητα της μετεγγατάστασης? 

Μήπως επειδή είναι η εκλογική περιφέρεις του κυρίου ΥΕΘΑ? Είναι αλήθεια ότι αποσπώνται ΕΠΟΠ και στρατιώτες απο τις γύρω μονάδες και εκτελούν οικοδομικές εργασίες στην Άσσυρο αντι να εκπαιδεύονται?

Είναι αλήθεια ότι οι υπηρετούντες εκεί έχουν φτάσει στα οριά τους δουλεύοντας ασταμάτητα νυχθημερόν προκειμένου να έλθει ο κύριος Βενιζέλος την επόμενη εβδομάδα και να κάνει τα μεγαλόπρεπα ''προεκλογικά εγκαίνια;
από την εφημερίδα
το παρόν

Δεν υπάρχουν σχόλια: