Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Κόκκινη για «θέατρο» ο Ντιόγκο!

Αρνητικός πρωταγωνιστής στο εκτός έδρας ματς της Φλαμένγκο απέναντι στη Σάο Πάουλο ήταν ο Ντιόγκο, σε έναν αγώνα όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 2-0. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός κατάφερε να φάει δύο κίτρινες κάρτες σε χρονική απόσταση ενός λεπτού και να αποβληθεί! Ένα αχρείαστο φάουλ στον Ρισάρλισον στο 38’και ένα πέσιμο στην αντίπαλη περιοχή ένα λεπτό αργότερα, ήταν αρκετά για να στείλουν από νωρίς τον 23χρονο επιθετικό στα αποδυτήρια!

Έτσι, όχι μόνο δεν ήρθε το γκολ για τον στράικερ που αγωνίζεται δανεικός στη Φλαμένγκο από τον Ολυμπιακό, αλλά ζημίωσε με αυτόν τον τρόπο την ομάδα του. Ο χαρισματικός μέσος Μάρλος και ο έμπειρος επιθετικός Φερναντάο, ήταν οι σκόρερ στη νίκη των «τρικολόρ» απέναντι στη «Μενγκάο».

O Βραζιλιάνος στράικερ θα χάσει τον αγώνα της ομάδας του απέναντι στη Βιτόρια και κινδυνέυει με αποκλεισμό μέχρι και 6 αγωνιστικών!

Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής πάντως με δηλώσεις του, αρνήθηκε ότι έκανε θέατρο.

«Ο τύπος έβαλε το χέρι του στο πρόσωπό μου, στο βίντεο θα φανεί η μ****** του (διαιτητή), δεν προσπάθησα να εκμαιεύσω κανένα πέναλτι», ανέφερε ο Ντιόγκο στο ραδιοφωνικό σταθμό CBN.

Η προσβολή αυτή του νεαρού επιθετικού απέναντι στον ρέφερι της αναμέτρησης μπορεί να τιμωρηθεί μέχρι και με 6 αγωνιστικές, με βάση τους ισχύοντες κανόνες!

Δεν υπάρχουν σχόλια: