Πέμπτη 2 Σεπτεμβρίου 2010

Ανάμειξη στελεχών του ΠΑΣΟΚ σε σκάνδαλα κατήγγειλε ο Π. Φασούλας.


Βόμβες μεγατόνων έριξε σήμερα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο Παναγιώτης Φασούλας, κάνοντας λόγο για ανάμειξη στελεχών του ΠΑΣΟΚ σε σκάνδαλο με επιχειρηματίες στον Δήμο Πειραιά..
Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος Πειραιά ανέφερε πως υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται για ορισμένα επιχειρηματικά συμφέροντα, από τον πολιτικό χώρο του ΠΑΣΟΚ, τους οποίους μάλιστα, εμπλέκει σε συγκεκριμένο σχέδιο απαλλοτρίωσης. 

Ο Παναγιώτης Φασούλας κατήγγειλε ότι παρόλο που ο Δήμος έχει πάρει απόφαση αναγκαστικής απαλλοτρίωσης μιας μεγάλης έκτασης στον Πειραιά, δεν έχει προχωρήσει το έργο, επειδή "υπάρχουν άνθρωποι που ανήκουν στο δικό μας χώρο, οι οποίοι έχουν αμοιβαία συμφέροντα με επιχειρηματίες" και ήθελαν να κατασκευάσουν στο συγκεκριμένο οικόπεδο εμπορικό κέντρο.

Αν και απέφυγε να δώσει στη δημοσιότητα συγκεκριμένα ονόματα, είπε ότι δεν πρόκειται για βουλευτές, αλλα για "κομματικά στελέχη ή υποψήφιοι, οι οποίοι εργάζονται γι' αυτά τα συμφέροντα"
"Με πολεμούν σκληρά από την πρώτη μέρα", είπε ο Π. Φασούλας και συμπλήρωσε "Δεν ακούγομαι εύκολα", εννοώντας στην κυβέρνηση.

Στο ερώτημα γιατί δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στον Πειραιά, ο Παναγιώτης Φασούλας καταγγέλλει συντροφικά μαχαιρώματα. "Δεν μου έχει προταθεί να μην είμαι υποψήφιος για το Δήμο Πειραιά. Εγώ θα είμαι παντού, όπου χρειαστεί.

Γίνεται μια συστηματική προσπάθεια από την άνοιξη να με παρουσιάσουν ως απών, κάποιοι που δεν με θέλουν στον Πειραιά. Θα έλεγα ότι υπάρχουν συντροφικά μαχαιρώματα", τόνισε ο κ. Φασούλας.
Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι θα σεβαστεί τις όποιες αποφάσεις του Γιώργου Παπανδρέου, ενώ σημείωσε ότι "Οι πολιτικοί δεν πηγαίνουν σπίτι τους εξαιτίας κάποιων δημοσκοπήσεων", τις οποίες μάλιστα αμφισβήτησε…

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ.
ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
ΦΕΥΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.

KLYSMA είπε...

δεν διαφωνούμε καθόλου και ας έχει χίλια ελαφρυντικά .ας δήλωνε παραίτηση.