Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ .ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ.





Ο διοικητικός ηγέτης των "ερυθρολεύκων" παρακολουθούσε και αυτός το παιχνίδι και βλέποντας πως οι "πράσινοι" άνοιξαν το σκορ χάρη σε ένα πέναλτι που δεν υπήρχε ποτέ (ο τηλεοπτικός φακός έδειξε πως ο Λουκάς Βύντρα έπεσε έξυπνα για να εκμαιεύσει το πέναλτι όταν δέχτηκε πίεση από τον Χαβίτο), ήταν "εκτός εαυτού" και αποφάσισε να μη μείνει με σταυρωμένα τα χέρια.

Η πρώτη του κίνηση ήταν να ειδοποιήσει τα κανάλια πως θα προβεί σε δηλώσεις εντός της ημέρας για να καταγγείλει τη διαιτητησία του Δαλούκα, κρίνοντας ουσιαστικά πως υφίσταται αλλοίωση αποτελέσματος, και όλα δείχνουν πως η φιλία του ισχυρού άνδρα του Ολυμπιακού με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα, θα "δοκιμαστεί" από την 2η κιόλας αγωνιστική.

Μάλιστα, η έντονη αντίδραση που αναμένεται από πλευράς Μαρινάκη είναι άρρηκτα συνδεδεμένη και με τα παράπονα του Ολυμπιακού από τη διαιτησία του "Καυτανζογλείου" (οι "ερυθρόλευκοι" φωνάζουν για δύο πέναλτι), με τους Πειραιώτες να θεωρούν πως δεν τηρείται το 50-50 που είχαν ζητήσει από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και ότι ευνοείται ο άμεσος ανταγωνιστής τους στη μάχη του τίτλου, Παναθηναϊκός.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως την περασμένη εβδομάδα, ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο, για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ ουδείς μπορεί να προβλέψει ποιά θα είναι η επόμενη μέρα μετά την νέα "μετωπική" σύγκρουση με τη διαιτησία που ετοιμάζει η διοίκηση των "ερυθρολεύκων"

Ο ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ Ευάγγελος Μαρινάκης ήταν "καταπέλτης" μετά τη λήξη του Άρης-Παναθηναϊκός Μίλησε για έγκλημα και κάλεσε τον διαιτητή Δαλούκα να κρεμάσει τη σφυρίχτρα του, τόνισε ότι πρέπει να ξεβρωμίσει τον ελληνικό ποδόσφαιρο και ξεκαθάρισε ότι ουδείς μπορεί να παίζει με τον κόσμο του Ολυμπιακού.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ 
«Δυστυχώς σήμερα διαπράχθηκε ένα καθαρό έγκλημα, εναντίον του ελληνικού ποδοσφαίρου, εναντίον της Ελλάδας. Ηρθαμε εδώ πριν 2 μήνες προσφέραμε χρήματα για να αναβαθμίσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όμως κάναμε ένα τεράστιο λάθος, σε μια εποχή που οι οικονομικές συγκυρίες ήταν πολύ δύσκολες. Για να αναβαθμίσουμε όμως το ποδόσφαιρο πρέπει να το ξεβρομίσουμε τον χώρο! Θα πρέπει να ταχθούμε εναντίον των διαιτητών και των παραγόντων του παρακράτους που μεγαλούργησε πέρυσι και λειτουργεί και φέτος. Το έδειξε και στην πρώτη και στην δεύτερη αγωνιστική. Ο Ολυμπιακός έχει 3 βαθμούς, έπρεπε να έχει 6. Ο Παναθηναϊκός έχει 4 αλλά θα έπρεπε να έχει τουλάχιστον 2. Εξι θα έπρεπε να έχει σήμερα ο Αρης. Να βγει ο Κόντης να το καταδικάσει ή να βγει ο Παναθηναϊκός να καταδικάσει τα όσα έγιναν. Σήμερα τα ψέματα τελειώνουν. Οποιος νομίζει ότι θα παίξει με τον κόσμο του Ολυμπιακού, του Αρη, του ΠΑΟΚ και των υπολοίπων ομάδων είναι γελασμένος. Ας μην κρυβόμαστε. Ο Δαλούκας και οι Δαλούκες γενικότερα θα πρέπει να κρεμάσουν σφυρίχτρα τους. Δεν υπάρχουν περιθώρια πρέπει να ξεβρωμίσει ο τόπος αν θέλουμε να πάμε το ποδόσφαιρο μπροστά...».  
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: