Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΡΝΕΣΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΙΡΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΤΗΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ.


Για τελευταία φορά ο Μαροκινός μέσος έπαιξε σε επίσημο ματς των Πειραιωτών στη ρεβάνς με τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ζαϊρί δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό στα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος, με Ηρακλή και Κέρκυρα, αν και θα πρέπει να σημειωθεί ότι κάποια στιγμή παρουσίασε πρόβλημα τραυματισμού με ενοχλήσεις στο πέλμα του αριστερού ποδιού.

Η επιλογή του Βαλβέρδε να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για τον αγώνα με τον Πανσερραϊκό δεν έχει να κάνει με τον τραυματισμό του. Προφανώς ο τεχνικός των Πειραιωτών βλέπει καθημερινά στις προπονήσεις στου Ρέντη ότι ο διεθνής μέσος δεν είναι έτοιμος να προσφέρει αυτά που μπορεί και αυτός είναι ο λόγος που δεν δείχνει μέχρι στιγμής να έχει στα πλάνα του τον Μαροκινό.
 
Ο ΙΣΠΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙ
ΠΟΛΥ ΑΒΟΛΑ. ΔΕΝ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΖΑΙΡΙ.ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΕΡΝΕΣΤΟ ΜΑΡΚΑΡΕΙ Ο ΡΙΕΡΑ;ΜΑΡΚΑΡΕΙ Ο ΦΕΤΦΑ; ΟΠΩΣ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΑΡΚΑΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΖΑΙΡΙ.ΑΠΛΩΣ ΤΡΩΣ ΚΟΛΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΚΟΛΛΑΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΕΡΘΕΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΡΕΣΤΙΖ .ΑΝΤΕ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΤΗΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ.ΑΠΛΩΣ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΖΑΙΡΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΕΙΡΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: