Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΡΟΖ ΦΑΝΕΛΛΑ Η ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΒΑΖΕΛΑ.........





2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣΗ ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι επιστρέφουν στην ενεργό δράση οι διαιτητές κ. κ. Κασναφέρης, Μποροβήλος, Παπίλιας, Αγγελάκης, Μαζαράκης, Παπουτσέλης, Τσαγγαράκης, Μπριάκος, Τεβεκέλης, Ποντίκης, Δημητρόπουλος, Μπάκος, Παπαπέτρου, Λαμπρόπουλος, Σπυρόπουλος, Σωμαρακάκης, Ευθυμιάδης, Τρικάλης και ο υπάλληλος της Intracom Σκουφίτσας, μετά από απαίτηση του κ. Μαρινάκη για να εξυγιάνουν την Ελληνική διαιτησία.Επίσης μετά από τις προηγούμενες προσλήψεις στην ΠΑΕ ΟΣΦΠ των κυρίων Μπαλόκα και Τσιρώνη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός στα πλαίσια της εξυγίανσης του Ελληνικού ποδοσφαίρου ανακοίνωσε χθες Παρασκευή 10-9-2010 την πρόσληψη του κ. Γκαγκάτση.Επίσης, επέκτεινε την συνεργασία της με τους κυρίους Γιώργο Λούβαρη, Θωμά Μητρόπουλο και Ηλία Σπάθα.Μετά από τα παραπάνω, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Μαρινάκης δηλώνει βέβαιος ότι η εξυγίανση του Ελληνικού ποδοσφαίρου είναι καθαρά θέμα χρόνου.Εκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός

KLYSMA είπε...

Εστειλες το μνμ 5.11 σκέψου τι προβλήματα έχεις.Πιες το καφεδάκι σου και χαλάρωσε.Δεν μου κάνει καμμία εντύπωση γιατί όλοι οι ΒΑΖΕΛΟΠΡΑΣΙΝΙΣΤΕΣ
είναι καλοί στο να λένε παραμύθια.Είναι οι πρώτοι διδαξαντες.Είναι αυτοί που όταν το απόβρασμα προεδρός τους ΡΙΓΚΟ τρομοκρατούσε τον κόσμο τότε ήταν περήφανοι ΒΑΖΕΛΟΙ.Ηταν τότε που έδιναν μαθήματα πουστιάς με τον ΔΕΔΕ τον ΤΡΙΒΕΛΑ και τον ΔΡΑΜΟΥΝΤΑΝΗ..Ηταν τότε που ο καπετα γιώργης είχε πει το περήφημο ''ποτε πια στον πειραιά''και όλες οιβαζελομοιρολογίστρες βρίσκονταν στον έβδομο ουρανό από την παπαριά που είχαν ακούσει.Hταν τότε που καθάριζαν για εσάς ο Λίτσας ο Νουμ,ο Καραμάνης,ο ΣΠΑΝΕΑΣ,ο Νικάκης,ο Μπάκας ο Ζακεστίδης ο Λάτσιος ο Τεβεκέλλης ο Νικάκης ο ΤΡΙΚΑΛΗΣ,Ο ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΣ,Α! ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΧΑΡΛΑΒΑΝΗΣ(Ε!ΡΕ ΔΟΞΕΣ). Αυτό που δεν είχατε ακούσει ποτέ σας ήταν το έχει ο καιρός γυρίσματα. Ηταν τότε στον τελικό κυπέλλου που τον αγώνα αυτό η ΟΥΕΦΑ τον έχει και τον δείχνει στα σεμινάρια ,που ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κερδίζει 0-2 και στο τέλος του αγώνα χάνει με 3-2.δεδες-ζλατάνος-βουράκης το τρίο.το τι έγινε ψαχτε το μόνοι σας.
Είσαστε οι μόνοι που πήρατε κύπελλο με το στρίψιμο του νομίσματος!!!!!! ελέω ΑΣΛΑΝΙΔΗ. Δεν θα μιλήσω ούτε για την υπόθεση ΚΙΑΠΠΕ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΓΟΥΝΕΣ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΠΑΓΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ,ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΣΑΡΙΔΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΑ.ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 1987-1988. Ο Παναθηναϊκός έχει κληρωθεί στον πρώτο γύρο του Κυπέλλου UEFA με την Γαλλική Οσέρ. Ο Παναθηναϊκός θα κερδίσει με 2-0 τον αγώνα με τους Γάλλους να έχουν παράπονα απ'τη διαιτησία, αλλά το γεγονός της βραδιάς ήταν η δήλωση του προπονητή των Γάλλων, Γκι Ρου, ότι ο πρόεδρος της Πανάθας, George "Ringo" Vardinogiannis "μπούκαρε" στα αποδυτήρια των διαιτητών με το... περίστροφο ανά χείρας!
Ίδια σεζόν με την Ουγγρική Χόνβεντ. Οι Ούγγροι σας παίρνουν... παραμάζωμα και σας ρίχνουν στο κεφάλι 5 γκολ, με το ματς να τελειώνει 5-2. Στη ρεβάνς, η Χόνβεντ δεν... παρουσιάστηκε στο γήπεδο, καθώς έχασε με "κάτω τα χέρια" με... 5-1 με τον Ουγγρικό τύπο να χαρακτηρίζει "τουλάχιστον ύποπτη τη συμπεριφορά των παικτών της Χόνβεντ". Λίγες ημέρες αργότερα οι φήμες εντάθηκαν, όταν ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Γιόζεφ Φίτος από τη... Χόνβεντ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1994 και στη Αγγλία ξεσπάει το σκάνδαλο των "στημένων" παιχνιδιών Στις μαραθώνιες εκπομπές και συζητήσεις περί διαφθοράς στην Αγγλική τηλεόραση, απευθύνεται ερώτημα στον παλαίμαχο αμυντικό της Λίβερπουλ Μαρκ Λόρενσον, "αν ποτέ είχε δεχθεί κρούση για να έχει μειωμένη απόδοση". Ο Λόρενσον ρίχνει το... τούβλο και λέει : "Ναι, μια φορά πριν τον αγώνα για το κύπελλο Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό". Φυσικά η "Παναθηναϊκή οικογένεια" κάνει λόγο για "σκευωρία" και "διάτρητες κατηγορίες", λες και ο Λόρενσον - που μετά το ποδόσφαιρο έβγαζε το... παντεσπάνι του ως σχολιαστής/αρθρογράφος - είχε κανένα κέρδος να... κατηγορήσει την Πανάθα...
Ο ΛΟΡΕΝΣΟΝ ΟΜΩΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ''ΚΑΘΑΡΕ ΒΑΖΕΛΕ'' ΕΡΧΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΦΙΛΙΚΟ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΑΓΓΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΝ ΡΩΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ξαναλέει τα ίδια"Είναι αλήθεια ότι κάποιος άνθρωπος που μου είπε ότι ενεργούσε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού προσπάθησε να με δωροδοκήσει προκείμενου να κάνω ένα πέναλτι στον πρώτο αγώνα, στο Άνφιλντ. Δεν το έχω διαψεύσει ποτέ, ούτε φυσικά πρόκειται να το κάνω τώρα! Μου προσέφερε 25.000 αγγλικές λίρες"
ΑΣΕ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΙΣ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΔΡΑΚΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΒΗΝΩ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΑΖΕΤΕ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΜΩΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ.ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΑΖΕΛΟΙ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.
ΦΡΟΝΤΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΝΕΤΕ ΟΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ. ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΑΜΑΝΕ.ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΒΑΖΕΛΕ.!!!