Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.

Όπως γράψαμε και έχετε πληροφορηθεί στις 16/9 το βράδυ έγινε μαζική αφισ/ληση με τις αφίσσες της Επιτροπής Κατοίκων για τη χαβούζα και των σωματείων για τα Ελληνικά Γράμματα. Στο τέλος της  αφισ/λησης στην Εθνικής Αντιστάσεως & Δωδεκαννήσου εμφανίστηκε κατά τις 11 το βράδυ η γνωστή μας πλέον ομάδα των ΄΄εργαζομένων΄΄ υπό την επίβλεψη της γνωστής μας κας Αντιδημάρχου καθαριότητας Ευσταθιάδου, οι οποίοι έψαχναν τους αφισσοκολητές. Υπήρξαν λεκτικοί διαπληκτισμοί και η Ευσταθιάδου είπε πως καλεί την αστυνομία διότι η αφισοκόληση είναι παράνομη. Ειδοποιήθηκε και το άλλο συνεργείο καθώς και όσοι μπορούσανε και άμεσα μαζευτήκανε περίπου 30 άτομα.
Η Ευσταθιάδου και οι μπράβοι της δεν το περίμεναν. Υπήρξαν διαπληκτισμοί και φράσεις της αντιδημάρχου όπως΄΄ όσα βγάζετε όλοι εσείς μαζί τα παίρνω εγώ σε ένα μήνα γιατί είμαι πρώτη σε σταυρούς και σας έχω για πλάκα΄΄ , ΄΄ 50 χρόνια δεν μπορείτε να βγάλετε 1 έδρα γι΄αυτό είσαστε έτσι ΄΄(ΤΟ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΔΡΕΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΟΥ) και άλλα τέτοια. Συνεχίσανε τα παιδιά μέχρι τις 1 το βράδυ με μαζική αφισ/ληση και είπανε στην Ευσταθιάδου ότι όταν έρθει η αστυνομία που είχε καλέσει να φέρει κλούβα γιατί είναι πολλοί και δεν χωράνε στο περιπολικό.
Η Διοίκηση του Δήμου όταν πληροφορήθηκε ότι κυκλοφορεί αφίσα που τους ξεσκεπάζει για τη χαβούζα έθεσε αντανακλαστικά το μηχανισμό της για να εκφοβίσει και να   σταματήσει κάθε ενέργεια η οποία θα μπορούσε να βγάλει στο φως εικόνεςκαι να ξυπνήσει τον περιστεριώτικο λαό.
 ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΩΝ ''ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ''





Η ΑΦΙΣΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ
ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΜΙΑ ΑΦΙΣΣΑ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΘΥΜΙΖΕΙ  ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ



ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ  2010
ΠΗΓΕΣ
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: