Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΕ ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ!


Προτεραιότητα έχει το παιχνίδι με την Κέρκυρα. Εκεί θα στραφεί η προσοχή όλων από την επόμενη εβδομάδα, αφού η ομάδα θα πρέπει να κάνει την πρώτη της νίκη.

Την 3η αγωνιστική οι ερυθρόλευκοι δοκιμάζονται εκτός έδρας με τον Πανσερραϊκό. Ένα ματς που δεν θα είναι απλό για τους Πειραιώτες και στο οποίο θα βρει και παίκτες που του ανήκουν, αλλά αγωνίζονται εκεί με τη μορφή δανεισμού. Θυμόμαστε όλοι τι είχε συμβεί πέρσι στο συγκεκριμένο γήπεδο σε παιχνίδι του έγινε στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ λοιπόν, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Κέρκυρας και στη συνέχεια να πάει στις Σέρρες. Το ματς της 3ης αγωνιστικής θα είναι το πρώτο που οι ερυθρόλευκοι θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους και τον κόσμο τους.

Στο Καυτανζόγλειο ο Ηρακλής δεν έδωσε εισιτήρια και οι ΓΑΥΡΟΙ δεν βρέθηκαν στο πλευρό της ομάδας τους. Στο ματς με τον Πανσερραϊκό, όμως, οι οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αναμένεται να δώσουν βροντερό παρών στο γήπεδο.

Η διοίκηση των «λιονταριών» δεν έχει κανένα πρόβλημα να δώσει εισιτήρια στους Πειραιώτες και τη Δευτέρα αναμένεται να οριστικοποιηθεί και πόσα θα είναι αυτά.

Οι κερκίδες που συνήθως παραχωρούν οι Σερραίοι στους φιλοξενούμενους, είναι χωρητικότητας 1.500 θεατών. Ο κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ θέλει να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας και κόντρα στον Πανσερραϊκό θα έχει την ευκαιρία να το κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: