Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ το 2008

 ΑΠΟ ΤΗΝ ANTΩΝΙΑ ΜΠΟΥΖΑ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΟΥ


'Ενα απόσπασμα από όσα έγραφε στο πολιτικό του ιστολόγιο στις 13/9/2008 ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ στην περιφέρεια Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

"Το «Νέο ΠΑΣΟΚ» του κ. Παπανδρέου είναι το παλιό ΠΑΣΟΚ. Με περισσότερες ίντριγκες, πολύ διχασμό, αλληλοσυγκρουόμενες κατευθύνσεις, ένδεια πολιτικής συνοχής, απουσία νέων ιδεών, καινοτόμων μυαλών. Συνεχίζει ωστόσο και υπάρχει το συνεκτικό στοιχείο: η ελπίδα ότι η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΡΟΔΑ στην Ελλάδα που γυρίζει είναι μία και κάποια στιγμή θα «κλειδώσει» εκ νέου το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία.

Εξ ου και οι φωνές κοπάσανε. Εξ ου και τα συντροφικά μαχαίρια μπήκαν για λίγο στα θηκάρια. Είναι πολλά τα λεφτά της εξουσίας. Η δίψα των μηχανισμών για τη διαχείριση του κράτους, και τις απολαβές που επιφυλάσσει, υποκαθιστά κάθε άλλη ιδεολογική ζύμωση, λειτουργώντας ως συνδετικός κρίκος ατόμων με διαφορετικές ιδέες , προτεραιότητες, κώδικες ηθικής. Και αυτό ονομάζεται ΠΑΣΟΚ υπό τον κ. Παπανδρέου."

Ερωτώ λοιπόν , τα πιστεύει ακόμη αυτά που έγραφε το 2008 ή τώρα πλέον το δικό του συμφέρον υπερίσχυσε των απόψεών του?

Οι πολίτες που ανήκουν στο χώρο του ΠΑΣΟΚ πως κρίνουν αυτές τις σκέψεις?

Τελικά ως φαίνεται είναι και δική του πεποίθηση αυτό που έγραφε για τον κ. Παπανδρέου "είναι πολλά τα λεφτά της εξουσίας και η δίψα των μηχανισμών για τις απολαβές υποκαθιστά κάθε ιδεολογική ζύμωση......κλπ"

Οι πολίτες όμως , προβληματίζονται και στις 7 Νοεμβρίου θα δώσουν τη δική τους απάντηση στους " γυρολόγους" της πολιτικής. 

1 σχόλιο:

ΘΑΝΑΣΗΣ είπε...

ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΗΝ ΘΟΥΡΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΦΙΛΕ ΑΝ ΕΧΕΙ Η ΚΟΠΕΛΛΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΚΑΠΟΥ;