Τετάρτη 5 Μαΐου 2010

21 Μαΐου απέχουν από την εργασία Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας


Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική και όλοι οι Δημόσιοι και Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, απέχουμε από την εργασία στις 21 Μαίου.

Ενημερώστε τους Διοικητές ή Διευθυντές σας και πείτε τους ότι δεν θα παρουσιαστείτε τη συγκεκριμένη μέρα. Αν ο Διοικητής σας είναι στόκος και δεν έχει καταλάβει που πάει το πράγμα, πείτε του τη συγκεκριμένη μέρα ότι είστε άρρωστος.

Το πιο πιθανό όμως είναι να είναι κι αυτός άρρωστος.


Τη μέρα εκείνη θα παρουσιαστεί κανονικά το προσωπικό ασφαλείας. Ο σκοπός μας είναι προφανής αλλά επειδή κάθε ενέργεια έχει ένα σκοπό γράφουμε εδώ 5-6 πρόχειρους λόγους της κίνησης αυτής.

-Ο σκοπός μας δεν είναι να παίρνουν οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας λεφτά και ο Λαός να πεινάει, όπως διατυμπανίζει ο χοντρομπαλάς υπουργός των Ενόπλων Δυνάμεων.

- Θέλουμε η κρίση να εξαργυρωθεί από τους πολιτικούς και τα υπόλοιπα λαμόγια που αλληλοστηρίζονται και αλληλοροκανίζουν τα έσοδα του Κράτους έχοντας εξασφαλίσει τεράστιους λογαριασμούς στο εξωτερικό.

- Θέλουμε τα λαμόγια να μάθουν τι σημαίνει η κρίση για τον μέσο Έλληνα μειώνοντας τους μισθούς τους.

- Θέλουμε τα σκάνδαλα να τιμωρηθούν.

- Θέλουμε οι πολιτικοί μας υποχρεωτικά να κατοικούν στις πιο υποβαθμισμένες περιοχές της πόλης, για να έχουν επαφή με την πραγματικότητα.

- Θέλουμε να μην απαξιώνονται οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Να μην προσβάλλονται από άτομα που ούτε να τα φτύσεις δεν αξίζουν. Τους πολιτικούς εννοούμε.

ΑΕΙ ΤΗ ΘΥΣΙΑ, ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΝΙΚΗ

δημιουργήθηκε στο facebook ΕΔΩ

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑ ΒΑΣΑΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΚΔΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕΤΗΝ.

infognomonpolitics.blogspot.com(ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ)


Προβοκάτσια Τούρκων καλεί τις ελληνικές ένοπλες δυνάμεις σε απεργία

Bookmark and Share

Τη φορά αυτή το θράσος των μυστικών υπηρεσιών της Τουρκίας (ΜΙΤ) ξεπέρασε κάθε όριο. Ανάρτησαν (με IP που δρομολογείται από την Άγκυρα) στο facebook το παρακάτω προβοκατόρικο κείμενο:

«…21 Μαΐου απέχουν από την εργασία Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας Στρατός, Ναυτικό, Αεροπορία, Αστυνομία, Λιμενικό, Πυροσβεστική και όλοι οι Δημόσιοι και Ιδιωτικοί Υπάλληλοι, απέχουμε από την εργασία.

Αν τα μέλη του group ξεπεράσουμε τα 10.000 το υλοποιούμε. Ενημερώστε τους Διοικητές ή Διευθυντές σας και πείτε τους ότι δεν θα παρουσιαστείτε τη συγκεκριμένη μέρα.

Αν ο Διοικητής σας είναι στόκος και δεν έχει καταλάβει που πάει το πράγμα, πείτε του τη συγκεκριμένη μέρα ότι είστε άρρωστος. Το πιο πιθανό όμως είναι να είναι κι αυτός άρρωστος. Τη μέρα εκείνη θα παρουσιαστεί κανονικά το προσωπικό ασφαλείας..»

Στόχος του κειμένου της ΜΙΤ είναι να προσελκύσει …. 10.000 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και να τα χρησιμοποιεί κατά το δοκούν. Ξεκινά ζητώντας τους να απέχουν από την υπηρεσία τους στις 21 Μαΐου.

Μόνο ανησυχία μπορεί να προκαλέσει η ύποπτη αυτή κίνηση της ΜΙΤ τη στιγμή που η χώρα μαστίζεται από την μεγαλύτερη κοινωνική, οικονομική και πολιτική κρίση της μεταπολίτευσης. Είναι άραγε όλα αυτά τυχαία, τη στιγμή που την ερχόμενη εβδομάδα επισκέπτεται τη χώρα ο Ερντογάν με το σύνολο σχεδόν του υπουργικού του συμβουλίου;


Δεν υπάρχουν σχόλια: