Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Αναμονή για Λούα Λούα!




Υπάρχουν αρκετοί που φέρουν τον Λούα Λούα προ των πυλών του Ολυμπιακού, ωστόσο, ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν έχει ανάψει ακόμα το πράσινο φως.

Και δεν ξέρουμε, αν θα το πράξει τελικά τον Γενάρη. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, άλλες είναι οι προτεραιότητες του προέδρου και, φυσικά, του προπονητή και προς άλλη κατεύθυνση κινείται η διοίκηση.

Η περίπτωση του Λούα Λούα θα απασχολήσει σε δύο περιπτώσεις: Πρώτον, αν ναυαγήσουν όλες οι άλλες υποθέσεις που εξετάζονται, είτε λόγω του οικονομικού είτε επειδή οι ποδοσφαιριστές δεν θέλουν να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ελλάδα και, δεύτερον, αν η ομάδα δεν προκριθεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Όμως, επειδή ο Ολυμπιακός θα προκριθεί στους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Σωκράτης Κόκκαλης, σε συνεννόηση πάντα με τον Ζίκο, είναι αποφασισμένος να φέρει στην ομάδα έναν πολύ καλό ξένο μεσοεπιθετικό. Ο παίκτης που θα έρθει θα κάνει τη διαφορά και θα αγωνίζεται στα χαφ. Εκεί, έχει δοθεί προτεραιότητα, αφού ο πρόεδρος της ομάδας έχει πειστεί ότι η τριάδα Ντιόγκο, Μήτρογλου και Ντάρμπισαϊρ μπορεί να ανταπεξέλθει στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος και της Ευρώπης.

Ανάλογα με το πόσο θα κοστίσει η μεταγραφή του μέσου και τι χρήματα θα περισσέψουν, θα κριθεί κι αν ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει και δεύτερο ποδοσφαιριστή τον Γενάρη. Ο οποίος εκτός απροόπτου θα είναι και αυτός χαφ, κι όχι σέντερ φορ. Εκτός, κι αν στο ραντεβού του προέδρου με τον προπονητή την Πέμπτη ή την Παρασκευή, διαφοροποιηθούν τα δεδομένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: