Μύλος με Μπεν Αρφά
Δυσάρεστα είναι τα νέα που φτάνουν από την Μασσαλία, καθώς ο διακαής πόθος των ερυθρολεύκων Χατέμ Μπεν Αρφά αντί να πλησιάζει στον Πειραιά, φέρεται μία ανάσα από την μετακίνηση του στην Αγγλία.

Σύμφωνα με νέo δημοσίευμα του "www.maxifoot.fr" η Μπλάκμπερν είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση για δανεισμό του παίκτη μέχρι το καλοκαίρι.

Οι δύο ομάδες έχουν πολύ καλές σχέσεις και μάλιστα όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, πέρυσι την ίδια περίοδο οι Άγγλοι είχαν αποκτήσει τον κεντρικό αμυντικό Γκαέλ Ζιβέ της Μαρσέιγ πάλι με τον ίδιο τρόπο ως δανεικό.

Πρόκειται για μία προοπτική στην οποία συμφωνεί και ο 22χρονος, ο οποίος αν μη τι άλλο θεωρεί την Πρέμιερ Λιγκ, ως το μεγάλο σκαλοπάτι στην καριέρα του.

Στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού παρακολουθούν από κοντά τις εξελίξεις, χωρίς να απογοητεύονται από το γεγονός, ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αίσια έκβαση της υπόθεσης.

Οι ερυθρόλευκοι περιμένουν με αγωνία το διοικητικό συμβούλιο της Μαρσέιγ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί όπως όλα δείχνουν την Δευτέρα και θα αποφασίσει σχετικά με το μέλλον του βιρτουόζου μέσου.

Μεγάλος σύμμαχος του Θρύλου στην υπόθεση είναι ο προπονητής της Ολιμπίκ Ντιντιέ Ντεσάμπ, ο οποίος επιθυμεί την παραχωρήσει του πολυτάλαντου άσου.

Οι σχέσεις τους, άλλωστε είναι σε οριακό σημείο και η πώληση του, όπως έχει τονίσει ο έμπειρος τεχνικός θα βοηθούσε στην επιστροφή της ηρεμίας στα αποδυτήρια της ομάδας.

Οδεύουν προς άρνηση

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν οι Γάλλοι, η Μαρσέιγ θα αρνηθεί την προσφορά του Ολυμπιακού, η οποία ανέρχεται στα 8.000.000 ευρώ.

Οι αξιώσεις τους για την πώληση του Μπεν Αρφά αγγίζουν τα 10.000.000 ευρώ και στον Πειραιά περιμένουν την επίσημη τοποθέτηση του διοικητικού συμβουλίου της Ολιμπίκ για να αποφασίσουν την επόμενη κίνηση τους.

Δεν αποκλείεται πάντως οι ερυθρόλευκοι να θελήσουν να δώσουν ένα τέλος στο εν λόγω σίριαλ, αν αρνηθούν οι Γάλλοι την εξαιρετική τους πρόταση και να στραφούν προς τις εναλλακτικές λύσεις που έχουν στην λίστα τους.