Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Αφού χρεοκόπησε τη χώρα κάνει σκι στην Αυστρία



Στα χιονισμένα και πολυτελή θέρετρα της Αυστρίας απολαμβάνει τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του ο Κώστας Καραμανλής.

Την περασμένη Πέμπτη, αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε η ψήφιση του προυπολογισμού, που θα είναι από τους πιο λιτούς εξαιτίας των πολιτικών κινήσεων της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, ο πρώην πρωθυπουργός έφυγε με τη σύζυγό του Νατάσσα και τα δυο του παιδιά για την Αυστρία και συγκεκριμένα για το χωριό Τούλν.

Ο κ. Καραμανλής, άφησε πίσω του τα συντρίμμια της οικονομικής πολιτικής των κυβερνήσεών του και όλους τους Έλληνες που σφίγγουν ακόμη περισσότερο το ζωνάρι, και απολαμβάνει το σκι και το χιόνι 45χλμ έξω από τη Βιέννη.

Το 2009 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για τον πρώην πρωθυπουργό ο οποίος θέλει να την ξεχάσει. Οι διακοπές στην Αυστρία είχαν προγραμματιστεί ένα μήνα πριν όταν και έκλεισαν τα εισιτήρια. Το χωριό στο οποίο έχει καταλύσει η οικογένεια Καραμανλή δεν έχει χιονοδρομικό κέντρο, αλλά δεν απέχει μακριά από αυτά.

Ο κ. Καραμανλής είχε ξαναπάει στην Αυστρία όταν έπαιζε η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου με τη Σουηδία στα τελικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος το 2008 αλλά οι πυρκαγιές τότε στη χώρα μας τον γύρισαν άρον άρον πίσω.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Καραμανλής σχεδιάζει ταξίδια και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες για διακοπές ακόμη και μετά τις γιορτές χωρίς βεβαίως να τον νοιάζει η οικονομική κατάσταση στην οποία άφησε την Ελλάδα. Άλλωστε αυτό φάνηκε και από τη πρόθεσή του να μη μιλήσει κατά τη διάρκεια της ψήφισης του προυπολογισμού όπου δεν υπερασπίστηκε το έργο των κυβερνήσεών του.
www.protothema.gr

ΤΟ
KLYSMA ΛΕΕΙ:
ΠΟΝΑΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΩ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.
ΕΙΣΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΣ- ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΣ- ΜΑΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: