Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

ΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΜΑ ΓΚΑΛΕΤΙ, ΜΑΡΕΣΚΑ ΚΑΙ ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ «Όλα για την πρόκριση!»

Γκαλίτσιος και Γκαλέτι
Να χαμογελάσουν και την Τετάρτη θέλουν Γκαλέτι και Γκαλίτσιος


Τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός ανανέωσε τη συνεργασία του με την «Emirates» ως το 2011 και την Τετάρτη οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να ανανεώσουν τη... σχέση τους με το Τσάμπιονς Λιγκ τουλάχιστον μέχρι το Φεβρουάριο και τη φάση των «16» του θεσμού! Αυτό επεσήμαναν Γκαλέτι, Μαρέσκα και Γκαλίτσιος, μ' ένα στόμα, στην εκδήλωση που έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο, για την ανανέωση της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τη γνωστή, αεροπορική εταιρεία...

«Είναι ένα από τα πιο μεγάλα ματς της χρονιάς. Οποια ομάδα κι αν είναι στη θέση μας, έτσι θα αντιμετώπιζε την αναμέτρηση με την Άρσεναλ. Θέλουμε πολύ την πρόκριση και θα τα δώσουμε όλα», είπε ο Μαρέσκα.

Ο Γκαλίτσιος πρόσθεσε: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ματς που κρίνει την πρόκριση. Θέλουμε πολύ το αποτέλεσμα για να πάμε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τη συνεργασία με την «Emirates» ο διεθνής αμυντικός τόνισε: «Αυτή η συνεργασία δείχνει τη δυναμική του Ολυμπιακού, που συνεργάζεται με μια τόσο μεγάλη εταιρεία. Εμείς καλούμαστε να κρατήσουμε τον Ολυμπιακό ψηλά, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Άρσεναλ, όπου θέλουμε την πρόκριση».

Ο Έντσο Μαρέσκα είπε ακόμα: «Εμείς είμαστε μια ποδοσφαιρική ομάδα, το πόσο ψηλά μπορούμε να «πετάξουμε», θα φανεί στο μέλλον. Για εμάς ο αγώνας με την Άρσεναλ είναι το παιχνίδι της χρονιάς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: