Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ «Προστατέψτε την ομάδα»

Κόσμια συμπεριφορά...
Συμπαράσταση χωρίς ακρότητες από τον κόσμο


Ο Ολυμπιακός είναι σε επιτήρηση για την προσεχή τριετία απ’ την ΟΥΕΦΑ. Συν τοις άλλοις, την επομένη του αγώνα με την Άρσεναλ απολογείται ξανά στην πειθαρχική επιτροπή της ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, για όσα έγιναν στον αγώνα με την Άλκμααρ στην Ολλανδία. Το τελευταίο που θα ήθελαν οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, θα ήταν να υπάρξουν παρατράγουδα την Τετάρτη στο «Καραϊσκάκη».

Για το λόγο αυτό η πειραϊκή ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, ζητώντας απ’ τον κόσμο συμπαράσταση, αλλά και κόσμια συμπεριφορά. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ οφείλει, εν όψει του αγώνα του Champions League μεταξύ των ομάδων ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ARSENAL, να υπενθυμίσει στους φιλάθλους που θα έρθουν στο γήπεδο ότι βασικό μέλημα, εκτός της νίκης, είναι η προστασία του γηπέδου μας και κατ' επέκταση της ομάδας μας.

Είμαστε ήδη σε καθεστώς επιτήρησης για τα επόμενα 3 χρόνια εξ' αιτίας ενεργειών από ελάχιστους που όμως βάζουν σε κίνδυνο ολόκληρο το σύλλογο, καθώς και τους πολλούς χιλιάδες φιλάθλους μας, οι οποίοι αντιλαμβανόμενοι το καλό της ομάδας μας έχουν άριστη συμπεριφορά.

Παρακαλούμε όλους όσους έρθουν την Τετάρτη στο στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» να έχουν υποδειγματική συμπεριφορά, καθώς και το παραμικρό δυσάρεστο συμβάν (ρήψη αντικειμένων, χρήση laser, καπνογόνα) θα προκαλέσει τιμωρία για την ομάδας μας, κάτι που είμαστε βέβαιοι ότι κανένας δεν επιθυμεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: