Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Κριτική ΠΑΙΚΤΩΝ

Νικοπολίδης:
Η βράβευσή του για τις 100 ευρωπαϊκές συμμετοχές ήταν από μόνη της η απόδειξη για το ποιον τερματοφύλακα έχει κάτω από τα δοκάρια του ο Θρύλος. Ένα μεγάλο «μπράβο» από εμάς. Στα αγωνιστικά, λίγη δουλειά είχε και αυτό μόνο όταν χαλάρωσε η άμυνα.

Μπράβο:
Ακόμα μία «τρελή» εμφάνιση από τον δυναμικό Ραούλ που έχει βαλθεί να μας χαζέψει. Αψογος στα καθήκοντά του σε σημείο που κάλυπτε ακόμα και τους στόπερ!

Μέλμπεργκ:
Συντηρητική εμφάνιση αφού δεν αντιμετώπισε κανένα ουσιαστικό πρόβλημα. Βέβαια χαλάρωσε και αυτός στο τέλος αν και για το συγκεκριμένο ματς δικαιολογείται.

Αβραάμ:
Ναι μεν είχε παρόμοια με τον Μέλμπεργκ απόδοση αλλά έδωσε και ένα ρεσιτάλ κακής πάσας προς τους χαφ. Η κάρτα του δε, εντελώς αχρείαστη.

Γκαλίτσιος:
Εξαιρετικό παιχνίδι, όντας παράδειγμα πάθους και αυτοθυσίας. Εβαλε πόδια και κεφάλι σε κάθε φάση, παρά το «ξύλο» που έφαγε. Αν ήταν και καλός στις σέντρες θα μιλάγαμε για πραγματικά τέλειο μπακ. Οσο περνάει ο καιρός πάντως, ανεβάζει πολύ την απόδοσή του.

Ντουντού:
Μέτριο ματς σε ότι αφορά στα αμυντικά του καθήκοντα και στην κυκλοφορία της μπάλας (Εξαιρούνται κάποιες πολύ μακρινές μεταβιβάσεις).
Όμως, βρήκε την ευκαιρία να βγει μπροστά και πρόσφερε πολλά εκτός των δύο γκολ.

Μαρέσκα:
Η προσωποποίηση της σιγουριάς και της σοβαρότητας. Εδωσε λίγη βοήθεια στην επίθεση αλλά έκανε μεστή και παραγωγική δουλειά στον άξονα που «απελευθέρωσε» τον Ντουντού.

Λεονάρντο:
Ηταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του σε ότι αφορά στην μαχητικότητα και την σοβαρότητα που πρέπει να δείχνει. Δεν έβαλε μεν το γκολ των προηγούμενων αναμετρήσεων αλλά βοήθησε όσο μπορούσε (κατ’ ανάγκη αριστερό χαφ είναι…) παίζοντας ακόμα και στον άξονα.

Οσκαρ:
Στα γνωστά νερόβραστα μονοπάτια της απόλυτης ανυπαρξίας. Τουλάχιστον να μην χάνει και γκολ διότι τα απλά μπινελίκια της εξέδρας θα γίνουν οργή…

Γκαλέτι:
«Ξεμπούκωσε» και αυτό λέει τα περισσότερα. Εβαλε το γκολάκι που του έλειπε, ταλαιπώρησε αφάνταστα και πάλι την αντίπαλη άμυνα και απέδειξε ότι οι τραυματισμοί του μας έχουν στερήσει και από ουσία και από θέαμα.

Μήτρογλου:
Κρίνοντάς τον σαν σέντερ φορ που πρέπει να σκοράρει, ήταν απαράδεκτος με τις ευκαιρίες που έχασε. Ωστόσο, κάθε φορά που έπαιρνε τη μπάλα ήταν κίνδυνος – θάνατος, παίζοντας ακόμα και αριστερά ! Αλλωστε, με δύο ασίστ-γκολ στο ενεργητικό του δεν μπορούμε να του δώσουμε κακό βαθμό…

Τοροσίδης:

Μόνο και μόνο το ότι επέστρεψε είναι αρκετό. Δεν έχει φυσικά ακόμα τα «πατήματά» του αλλά όπου να’ναι…. Πλησιάζει και το ντέρμπι με το ΑΕΚ …

Ζαϊρί:
Προσπάθησε αρκετά για να γίνει επικίνδυνος από αριστερά αν και δεν είχε πολύ χρόνο στη διάθεσή του.

Ντομί:
Ελάχιστος χρόνος συμμετοχής για να κριθεί.

www.bam.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: