Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

«Τρεις παίκτες αντί τεσσάρων»

Στην ενίσχυση του Ολυμπιακού το χειμώνα αναφέρθηκε ο Ζίκο κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα των «ερυθρολεύκων» με τον Πανθρακικό και ξεκίνησε με διευκρινιστικά σχόλια όσον αφορά στον αριθμό των παικτών που θέλει στην ομάδα.

Συγκεκριμένα, ο μεταφραστής του Βραζιλιάνου ανέφερε, πριν μιλήσει ο Ζίκο, ότι την Τετάρτη έκανε λάθος και ότι ο Ζίκο ζήτησε τρεις παίκτες και όχι τέσσερις, δηλαδή, έναν αριστερό μέσο, έναν μεσοεπιθετικό και έναν επιθετικό.

Στη συνέχεια, ο τεχνικός του Ολυμπιακού είπε: «Περιμένω να δω τον Λούα-Λούα, διότι δεν τον ξέρω σαν παίκτη, ενώ πρέπει να δούμε και σε τι αγωνιστική κατάσταση θα βρίσκεται, αφού αγωνίζεται στο Κατάρ. Όσον αφορά τον Μπραντάο, η γνώμη μου είναι πως πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή, το όνομα του οποίου έχω δώσει στη διοίκηση», είπε ο Βραζιλιάνος τεχνικός και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σημερινό παιχνίδι: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη, ύστερα μάλιστα από ένα πολύ σημαντικό αγώνα όπως με την Άρσεναλ. Πετύχαμε τρία τέρματα ενώ είχαμε ευκαιρίες και για περισσότερα. Το μόνο που φοβόμουν ήταν μήπως παρουσιαστούμε χαλαροί στο συγκεκριμένο αγώνα. Βέβαια δεν κάναμε αλλαγές επειδή θεώρησα πως οι παίκτες μου δεν ήταν καταπονημένοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: