Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Θα το πάρει ο 12ος!



Με μυαλό, υπομονή και τον κόσμο να κάνει «κόλαση» το Καραϊσκάκη η πρόκριση δεν πρόκειται να χαθεί! Αυτό θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους οι παίκτες μας, αφού οι νέοι της Άρσεναλ, αναμένεται να επηρεαστούν από το λαό μας!

Με πολλές απουσίες έρχεται αύριο η Αρσεναλ στην Ελλάδα για τον τελευταίο αγώνα της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Αρκετοί από τους βασικούς του Βενγκέρ, κυρίως μεσοεπιθετικοί, δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή, αφού η ομάδα τους έχει ούτως ή άλλως προκριθεί και δεν έχει κανένα κίνητρο για το ματς παρά μόνο το γόητρο.

Το γεγονός ότι οι Κανονιέρηδες θα αγωνιστούν την Τετάρτη με πολλά νέα πρόσωπα είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού από τη μία δεν έχουν την κλάση και την εμπειρία των βασικών συμπαικτών τους, από την άλλη, όμως, θέλουν να αρπάξουν την ευκαιρία και να αποδείξουν ότι αξίζουν μια θέση στην ενδεκάδα.

Γι’ αυτό το λόγο, φανέλα… βασικού μεθαύριο στο Φάληρο θα έχει ο κόσμος του θρύλου. Οι νεαροί ταλαντούχοι, αλλά άπειροι στο σύνολό τους παίκτες της Αρσεναλ, πρέπει να νιώσουν από την πρώτη στιγμή που θα πατήσουν το πόδι τους, τι σημαίνει Καραϊσκάκη.

Το γήπεδο πρέπει να είναι «κόλαση» από τις φωνές και τα συνθήματα των οπαδών μας, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να συμβεί το παραμικρό που θα δημιουργήσει πρόβλημα στην ομάδα, ενόψει της φάσης των «16».

Είναι σίγουρο ότι οι πιτσιρικάδες του Βενγκέρ δεν θα έχουν παίξει ποτέ ξανά σε μια τόσο καυτή έδρα κι αυτό ασφαλώς και θα επηρεάσει την απόδοσή τους. Από κει και πέρα, εξαρτάται από τους παίκτες του Ζίκο να παίξουν με μυαλό και με υπομονή, να διαφυλάξουν το μηδέν στην εστία τους και να πανηγυρίσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αφήνοντας κάποιους άλλους να παρακολουθούν από τον… καναπέ!!!

www.gavros.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: