Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Της άλλαξε τα φώτα!



Εκτυφλωτικός ο Θρύλος, σαν καλός... ηλεκτρολόγος συνέτριψε με 3-0 σετ τη Λάρισα και παρέμεινε στην κορυφή της Α1 γυναικών.

Ο αγώνας έπρεπε να γίνει κανονικά την Κυριακή στις 18.00, αλλά επειδή κάποια μπαλόνια που έφυγαν από το Allou Fan Park και κόλλησαν σε μερικές κολώνες, είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση της τάσης του ρεύματος. Οι άνθρωποι των αποστολών περίμεναν, περίμεναν, αλλά επειδή το ρεύμα δεν ήρθε μετά από 90 λεπτά, το ματς αναβλήθηκε για τη Δευτέρα.

Εκεί, ο Θρύλος, έδειξε τα... φώτα του και δεν συνάντησε απολύτως καμία δυσκολία από τη Λάρισα, κάνοντας το 9/9 στο πρωτάθλημα. Όλες οι παίκτριές μας έπαιξαν αυτό που ξέρουν και ήδη από τα πρώτα ποντάκια, έδειξαν ποιος θα έφτανε στη μεγάλη αυτή επιτυχία. Όταν λοιπόν το 14-10, γίνεται ξαφνικά 25-10 στο πρώτο σετ, τότε τι μπορεί να πει κανείς, αλλά και να γράψει. Μόνο στο δεύτερο σετ, υπήρξε μια σχετική ανησυχία, αφού το 17-9 έγινε 22-17, αλλά ο Θρύλος το πήρε και αυτό (25-19).

Όσον αφορά στο τρίτο, ο Θρύλος μας ήταν σοβαρός και με συνοπτικές διαδικασίες έκανε το 3-0 σετ (25-13), παραμένοντας μόνος και αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας.

«Με όλη την αναταραχή που προκλήθηκε στο πρόγραμμά μας από τη χθεσινή αναβολή του παιχνιδιού (λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΗ), τέλος καλό όλα καλά. Πριν την έναρξη ζήτησα από τα κορίτσια οικονομία δυνάμεων και φάνηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Πάντως κάναμε μία καλή εμφάνιση ενόψει του αγώνα ρεβάνς με την Οστάνδη. Με χαροποίησε η παρουσία της Νικούλη η οποία επέστρεψε μετά τον τραυματισμό της. Η ομάδα πάει να πάρει την πρόκριση στο Βέλγιο και στη συνέχεια πρέπει να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με τον Μαρκόπουλο», τόνισε μετά τη λήξη του παιχνιδιού στο www.olympiacos.org o προπονητής της ομάδας μας, Γιάννης Νικολάκης. Η Γιάννα Βλάχου δήλωσε. «Σε ένα ακόμη παιχνίδι παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένες στον στόχο μας. Πάμε να πάρουμε την πρόκριση στο Βέλγιο και επιστρέφοντας θα πρέπει να ασχοληθούμε με τον δύσκολο αγώνα που ακολουθεί, κόντρα στο Μαρκόπουλο».
Τα σετ: 25-10, 25-19, 25-13

Ολυμπιακός: Νικούλη 9, Μουλστεϊνοβα 6, Χαντάβα 14, Νικολαϊδου 5, Κόλεβα 15, Τένεβα 11, Βλάχου (λ., 71%)

Ε.Α.Λάρισας: Νούσια 5, Τοσιούδη 4, Τρικάλη 6, Δίρβα 6, Ραντόσεβιτς 5, Κοφτούν 2, Λίτσιου (λ., 39%)/ Κιούση, Τίκα

Δεν υπάρχουν σχόλια: