Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 3-0 ΣΕΤ Περίπατος με τον... πελάτη σε 70 λεπτά!


Ο… πελάτης έχει πάντα δίκιο και αργά η γρήγορα το βρίσκει. Έτσι και ο Ολυμπιακός μετά την τσάμπα ήττα στον πρώτο τελικό, περιποιήθηκε με ένα ξεγυρισμένο 3-0 σετ τον μόνιμο… πελάτη του Παναθηναϊκό και έφερε τη σειρά των τελικών στα ίσα, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τους «πράσινους».

Άλλωστε είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι τα πάντα είναι θέμα ρυθμού για τον Ολυμπιακό. Αν η ομάδα παίζει απερίσπαστη βάση των δυνατοτήτων της, τότε θα έχουμε επανάληψη του περυσινού έργου και το ζητούμενο από εδώ και πέρα θα είναι, όχι να πάρει παιχνίδι ο ΠΑΟ, αλλά έστω ένα σετ. Βεβαίως καθοριστικό ρόλο έπαιξε και η παρουσία του κόσμου στο Ρέντη, καθώς δεν σταμάτησε ούτε στιγμή να παροτρύνει τους παίκτες του Γιάννη Καλμαζίδη.


Στα του ματς τώρα, στο πρώτο σετ μετά από ένα μουδιασμένο ξεκίνημα και το αρχικό 7-11 ο Ολυμπιακός έκανε την αντεπίθεση και κατάφερε να μετατρέψει το σετ σε ντέρμπι μέχρι το φινάλε, όπου έπαιξε με μεγάλη ψυχραιμία και κατάφερε να πάρει προβάδισμα με 24-22, χάρις σ’ έναν άσσο του Κυριαζή, ενώ τελείωσε ιδανικά στο 25-23 με ένα πρώτο χρόνο του Τζούριτς στη… μούρη του Αγκάμεζ .
Στο δεύτερο σετ ανέλαβε δράση ο Ιβαν ο τρομερός, ο οποίος πήρε την ομάδα στις πλάτες του και με εκπληκτικά σερβις την οδήγησε στο 25-21. Στο τρίτο σετ ο Παναθηναϊκός παρέδωσε πνεύμα και οι παίκτες του Θρύλου έκαναν πάρτι υπο τις επευφημίες των οπαδών τους τελειώνοντας το σετ και κατ’ επέκταση το παιχνίδι με το πανηγυρικό 25-15.

Τα σετ: 25-23, 25-21, 25-15

Δεν υπάρχουν σχόλια: