Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

Επιβλητική εμφάνιση του Peugeot 207 S2000

Iliopoulos_Ritsona09Με μία επιβλητική εμφάνιση στην ανάβαση της Ριτσώνας, ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, για το 2009, ο Μάριος Ηλιόπουλος. Ο πρωταθλητής στην κατηγορία "Ε", κατάφερε να κλέψει την παράσταση με το εντυπωσιακό Peugeot 207 S2000 που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Σε συνδυασμό με τις οδηγικές του ικανότητες, σημείωσε τον καλύτερο χρόνο ημέρας στο δεύτερο σκέλος του αγώνα, τον οποίο παρακολούθησαν περισσότεροι από 5.000 θεατές που αψήφησαν τη βροχή και βρέθηκαν στη γνωστή ειδική διαδρομή. Μία άτυχη στιγμή στο πρώτο σκέλος και ένα τετ α κε, στέρησε την 1η θέση από τον Ηλιόπουλο αλλά παρ' όλα αυτά, έμεινε πολύ ικανοποιημένος:

«Έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα από τον προηγούμενο αγώνα είχα σκοπό να τρέξω χωρίς άγχος και να το ευχαριστηθώ. Έφερα το Peugeot 207 S2000 για να γιορτάσω το πρωτάθλημα αλλά και να προσφέρω κάτι διαφορετικό στους θεατές που μας έχουν τιμήσει με την παρουσία τους».

Να σημειώσουμε ότι, τον Μάριο Ηλιόπουλο στήριξαν οι ναυτιλιακές εταιρείες ΑΝΕΚ, Top Ships και Sea Jets. Το πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων ολοκληρώθηκε έπειτα από 8 αγώνες και αξέχαστες μονομαχίες στα βουνά της Ελλάδας.

Δελτίο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια: